Kate Middleton și Prințesa Anne, apariție elegantă în Londra

Kate Middleton și Prințesa Anne au vizitat ieri mai multe organizații medicale.

Kate Middleton și Prințesa Anne, apariție elegantă în Londra

Kate Middleton și Prințesa Anne au vizitat două organizații medicale din Londra. Chiar dacă de-a lungul timpului au mai participat împreună la diverse evenimente de familie, acesta este primul angajament regal pe care cele două și-l însușesc. Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (RCOG) și Royal College of Midwives (RCM), cele două instituții pe care membrele familiei regale le-au vizat, se află sub patronajul lor, însă, înainte, acest rol îi era atribuit Reginei Elisabeta a II-a.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Kate Middleton a avut o apariție extrem de elegantă, purtând o fustă și un sacou ce aparțin brand-ului Self Portrait, în valoare de 400 de lire sterline. Ținuta a fost accesorizată cu un colier marca Monica Vinader, în valoare de 125 de lire sterline, o pereche de cercei cu perle, un plic și o pereche de pantofi cu toc, ambele într-o nuanță nude.

La fel de elegantă a fost și Prințesa Anne, care a ales să poarte pentru acest eveniment un palton albastru, pe care l-a accesorizat cu o eșarfă într-o nuanță asemănătoare.

Kate Middleton și Prințesa Anne au asistat la o demonstrație din partea specialiștilor, care le-au prezentat un nou aparat ce monitorizează starea de sănătate a bebelușului în timpul travaliului și care sesizează dacă capul acestuia rămâne blocat în pelvisul mamei. Prințesa Anne chiar a mărturisit că în timpul uneia dintre sarcinii sale, s-a temut că o să pățească acest lucru.

În urmă cu câteva luni, Kate Middleton a vorbit despre posibilitatea ca ea și Prințul William să devină din nou părinți. Aflată într-o vizită oficială în Danemarca și discutând cu mai mulți părinți și copiii acestora, Ducesa de Cambridge a declarat că ori de câte ori se află în compania unui bebeluș, se gândește serios la ideea de a-și mări familia.

„William mereu se îngrijorează când întâlnesc un copil cu vârsta mai mică de un an. Vin acasă și îi spun: „Hai să mai facem unul”, a mărturisit Kate Middleton.

Însă, se pare că Prințul William nu este la fel de încântat de această idee. „Nu îi mai dați idei soției mele”, a glumit William luna trecută, când, în cadrul unei vizite la un spital din Lancashire, un cuplu a rugat-o pe Kate să le țină în brațe bebelușul pentru a le face o poză.

Citește și:
Meghan Markle, garderobă de 38.000 de lire sterline la Jocurile Invictus! Ce piese vestimentare a ales soția Prințului Harry

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people