Cum se menține în formă Magda Pălimariu în ultimul trimestru de sarcină: „Fiecare kilogram în plus se simte”

Magda Pălimariu a dezvăluit care este secretul siluetei sale și cum se menține în formă în timpul sarcinii.

Cum se menține în formă Magda Pălimariu în ultimul trimestru de sarcină: „Fiecare kilogram în plus se simte”

Magda Pălimariu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi și se pregătește ca în scurt timp să devină mamă pentru prima oară. Prezentatoarea TV se află în ultimul trimestru de sarcină și a dezvăluit care este starea ei de sănătate din prezent, dar și cum reușește să se mențină în formă în această perioadă.

Vedeta de la Pro TV se pregătește să devină mamă pentru prima oară, iar ultima perioadă a fost una destul de dificilă pentru ea. Deși nu a mai făcut sport și și-a satisfăcut toate poftele culinare, Magda a recunoscut cum s-a menținut în timpul sarcinii. Secretul prezentatoarei TV este mersul pe jos și a precizat că zilnic face câțiva kilometri.

Cum se menține Magda Pălimariu în formă

Cu toate acestea, Magda a declarat că problemele la coloană i s-au accentuat în ultima perioadă, iar fiecare kilogram pe care l-a acumulat în plus se resimte acum. De asemenea, vedeta a declarat că nu a respectat un anumit regim alimentar și a mâncat tot ce i-a fost permis în sarcină.

„Sper să nu mai pun foarte multe kilograme până nasc, și nu mă refer din punct de vedere estetic, dar am probleme la coloană și fiecare kilogram în plus se simte. Nu am mai făcut sport, dar am mers foarte mult pe jos. Am încercat pe cât posibil să merg zilnic câțiva kilometri, chiar dacă în ultima perioadă a fost din ce în ce mai dificil, din cauza greutății care apasă pe coloană. Dar nu am ținut un anumit regim alimentar. Din contră, în toată această perioadă mi-am satisfăcut toate poftele alimentare, ținând cont totodată și de alimentele permise, sau nu, în sarcină.”, a spus Magda Pălimariu pentru Viva!

În ceea ce privește starea de spirit, Magda Pălimariu a declarat că se simte excelent și cu adevărat împlinită. Vedeta a precizat că a asimilat și învățat foarte multe lucrurin de la viață, iar mental se simte în cel mai bun punct de până acum.

„Pentru mine vârsta nu a avut niciodată o însemnătate foarte mare. Sigur că altfel te simți la 20 de ani, altfel la 30 și altfel la 40, și mă refer mai mult din punct de vedere fizic. Mental însă, deși sună a clișeu, cel mai fericită și împlinită m-am simțit după vârsta de 38 de ani. Nu aș da mintea mea de acum pe cea de acum 20 de ani. Am ajuns să asimilez multe lucruri, am învățat și am înțeles altfel viața. De aceea spun că vârsta este doar un număr și trebuie să ne bucurăm de momentele din viață atunci când vin. Pentru mine așa a fost, putea să fie mai devreme sau mai târziu.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Citește și:
Nicola Peltz Beckham, mesaj emoționant pe rețelele sociale

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people