Magda Pălimariu, apariție inedită, însărcinată în ultimul trimestru: „Am cunoscut multe modificări”

Magda Pălimariu a transmis gândurile sale legate de perioada sarcinii, înainte de a deveni mamă pentru prima oară.

Magda Pălimariu, apariție inedită, însărcinată în ultimul trimestru: „Am cunoscut multe modificări”

Magda Pălimariu este însărcinată în ultimul trimestru și așteaptă cu nerăbdare să își țină copilul în brațe. Vedeta se pregătește temeinic să devină mamă pentru prima oară, iar până atunci le-a transmis fanilor gândurile sale înainte de ziua mult așteptată.

Magda Pălimariu a vorbit despre experiența sarcinii

Fosta prezentatoare meteo de la PRO TV a vorbit despre trăirile prin care a trecut de-a lungul sarcinii, iar pe lângă bucuria de nedescris, aceasta a enumerat și câteva modificări prin care a trecut, atât la nivel fizic, cât și psihic. Magda Pălimariu este cunoscută pentru atitudinea deschisă și nu s-a sfiit să împărtășească gândurile sale de viitoare mamă cu fanii.

„Odată cu apariția sarcinii, pe lângă bucurie și fericire, am cunoscut o serie de modificări la nivel metabolic, dar și psihic. Este incredibil cum se poate modifica totul în doar câteva luni. Am luat în greutate destul de mult, însă totul a fost treptat, așa că m-am obișnuit cu fiecare zi care a trecut. Ca viitoare mamă trebuie să te obișnuiești cu noul statut psiho-social”, a explicat vedeta, care s-a confruntat cu multe situații și schimbări de când este însărcinată.

Vedeta, apariție inedită pe rețelele de socializare

În postarea sa făcută pe Instagram, Magda Pălimariu își lasă la vedere burtica de gravidă într-un costum sport format dintr-o bustieră și colanți într-o nuanță de verde închis și cu un hanorac cu glugă în aceeași culoare. Vedeta și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare negri și adidași albi. Cu toate acestea, detaliul cel mai important este dat de zâmbetul larg și fericit al vedetei, nerăbădtoare să își strângă copilul în brațe.

Magda Pălimariu a continuat spunând că a trecut prin toate stările emoționale de când este însărcinată, însă nimic nu mai contează atunci când știe că în curând va cunoaște cea mai mare bucurie de până acum.

„Responsabilitățile care îți revin declanșează adesea în cele nouă luni de sarcină schimbări dese și bruște ale stării de dispoziție. O femeie gravidă se poate simți adesea tristă, distrată, incapabilă de a se concentra. Toate acestea au ca substrat hormonii de sarcină, dar și emoțiile puternice pe care o viitoare mamă le simte. Dar ce mai contează, atât timp când știi ce mare bucurie te așteaptă? A da viață este un miracol. Și consider că sunt binecuvântată și sunt recunoscătoare pentru tot ce am și pentru că urmează să se întâmple o minune în viața mea. Mulțumesc, Doamne!”, a încheiat vedeta.

Citește și:
Jojo și Paul Ipate au sărbătorit 8 ani de relație: „N-au fost ușori'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people