Decizia pe care a luat-o Magda Pălimariu, după ce a anunțat că va deveni mamă

Magda Pălimariu a dezvăluit detalii despre sarcină, după ce a anunțat că așteaptă un băiețel.

Decizia pe care a luat-o Magda Pălimariu, după ce a anunțat că va deveni mamă

Magda Pălimariu este în culmea fericirii, după ce a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Vedeta a anunțat că ea și partenerul ei, Ionuț Eriksen, așteaptă un băiețel, care se va naște peste aproximativ două luni.Prezentatoarea TVa oferit mai multe detalii despre sarcină și planurile de viitor.

Magda Pălimariu a vorbit într-un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță despre perioada pe care o trăiește acum. Aceasta este însărcinată în șapte luni și a dezvăluit pentru revista VIVA! că așteaptă un băiețel. Cum momentul emoționant se apropie, Magda Pălimariu a declarat că nu va mai călători în perioada următoare și va rămâne în Norvegia, țara natală a soțului ei, unde s-amutatcurând.

Magda Pălimariu va naște în Norvegia

Magda Pălimariu este decisă să nască în Norvegia și ține constant legătura cu medicii care îi supravegheazăsarcina.În ceea ce privește modul prin care va naște, a spus că momentan nu a luat o decizie, însă va stabili împreună cu medicii în funcție de starea ei.

De asemenea, a declarat că ea și soțul ei s-au gândit deja la câteva nume pentru copilul lor și au trei favorite, însă momentan nu dorește să îl dezvăluie. Magda Pălimariu este nerăbdătoare să își strângă la piept copilul și să înceapă această etapă a vieții.

„Suntem într-o perioadă foarte frumoasă a vieții noastre, ne bucurăm și suntem foarte nerăbdători să vină bebelușul, că nu mai e mult. Ce a fost mult a trecut. Este băiețel. Ne-am gândit și la trei nume pentru el, dar o să aibă un singur nume, însă nu ne-am decis exact. Ne plac toate cele trei, dar va rămâne unul singur. Aș prefera să fie o surpriză. Da, o să nasc în Norvegia, de aceea am și fost acum în țară pentru ultima oară pentru că este un pic mai dificil să mai zbor în această perioadă, mă simt destul de obosită, burta este tot mai mare. Voi rămâne aici să nasc. Nu aș putea să spun pentru că aici e puțin diferit cu doctorii, ca să spun așa (n.r. Cătălin Măruță a întrebat-o dacă va naște natural sau va face cezariană). Ei merg pe premisa că totul trebuie să fie cât mai natural. Ce e lăsat de la Dumnezeu, e lăsat de la Dumnezeu. Nu se complică foarte tare și doar dacă sunt ceva complicații majore optează pentru cezariană. Asta se întâmplă foarte rar. Așadar nu o să știu ce se întâmplă la momentul acela. Da, în august, la începutul lunii august o să nasc”, a declarat Magda Pălimariu.

Citește și:
Amalia Enache, despre motivul pentru care nu dezvăluie cine este tatăl fiicei sale: „Preferă să rămână în spate'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people