Magda Pălimariu, declarații despre viața în Norvegia. Cum s-a adaptat vedeta și cu ce se ocupă acum

Magda Pălimariu a vorbit despre viața în Norvegia și cum s-a adaptat în țara soțului ei, dar mai ales cu ce se ocupă acum, după câteva luni de la plecare.

Magda Pălimariu, declarații despre viața în Norvegia. Cum s-a adaptat vedeta și cu ce se ocupă acum

Magda Pălimariu a anunțat în urmă cu câteva luni că va pleca din România pentru o viață nouă alături de partenerul ei, în Norvegia. Vedeta s-a mutat recent departe de casă și a vorbit despre cum s-a adaptat și cu ce se ocupă în acest moment.

Vedeta s-a făcut remarcată de-a lungul anilor la rubrica meteo de la Pro TV. Magda Pălimariu prezintă datele meteo de ceva vreme, iar mutarea sa în Norvegia nu o determină să renunțe la job-ul care a consacrat-o. Astfel, vedeta a declarat că este dispusă să facă naveta între România și Norvegia pentru a continua să lucreze la postul de televiziune.

Magda Pălimariu nu renunță la postul de prezentatoare meteo

Magda a susținut că nu o deranjează să facă drumuri între țara ei natală și noua sa casă. Prin urmare, vedeta a susținut că nu s-a produs o mutare definitivă. Prezentatoarea TV a dorit să clarifice toate zvonurile din ultima perioadă, inclusiv despre plecarea de la Pro TV.

Da, pentru că soţul meu este stabilit în Norvegia şi este normal să ne petrecem timpul şi aici, şi acolo. Dar nu mă mut definitiv – aşa cum am tot văzut că s-a scris în ultima perioadă – şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV. Nu se exclud una pe alta, iar decizia de a face naveta este una asumată, care nu ne încurcă absolut deloc, ba din contră.”, a declarat prezentatoarea de la Pro TV pentru click.ro.

Dincolo de munca ei, vedeta are în România familia și prietenii de care nu se poate separa. Cu toate că momentan nu este vorba despre o mutare definitivă, vedeta nu exclude această posibilitate peste câțiva ani.

„Aşa cum spuneam, familia, prietenii, jobul sunt în România, aşa că nu, nu este în discuţie momentan. Dar cine ştie în ce locuri ne va găsi viaţa peste zece ani?„, a adăugat ea.

Magda își iubește meseria și nu se vede plecând de pe platoul știrilor prea curând. Vedeta este tot timpul cu zâmbetul pe buze și le aduce telespectatorilor informațiile exacte pe care le așteaptă. Cum deja lucrează de ceva ani la Pro TV, aceasta a vorbit despre echipa de acolo ca fiind o adevărată familie.

„Îmi place că merg la muncă mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi plac oamenii pe care îi am în jurul meu şi faptul că suntem deja, de atâţia ani, ca o mare familie. Mă simt acasă la locul de muncă şi asta e foarte important.”, a mai spus prezentatoarea meteo.

Cum s-a adaptat vedeta în Norvegia

Cât despre viața în Norvegia, Magda se simte foarte bine în noua casă. Vedeta și soțul ei locuiesc într-o zonă liniștită și se bucură în fiecare weekend de timpul petrecut împreună. Prezentatoarea meteo a spus că adoră să profite de liniștea de la malul mării și de plimbările romantice alături de partenerul ei.

„Mergem aproape în fiecare weekend la munte, cu toate că şi unde locuim este un loc foarte liniştit, cu o apă curgătoare în faţa casei, pe unde mă plimb în fiecare dimineaţă. Uneori, seara, ne place să ieşim în oraş. Îmi place mult în Oslo şi în împrejurimi. Pot să stau la malul mării, iar la 10-15 minute pot merge să schiez, în Holmenkollen. Norvegia este o ţară deosebită, cu multe atracţii turistice şi locuri care merită vizitate, cum ar fi fiordurile. Iarna este o minunăţie să poţi sta în igluuri şi să vezi Aurora Boreală.”, a declarat Magda Pălimariu în cadrul aceluiași interviu.

Citește și:
CRBL, dezvăluiri despre relația cu colegii din echipa Faimoșilor, după ce a părăsit Survivor

FOTO: Arhivă ELLE

Vezi şi ce însemnătate are Ziua Naţională a Norvegiei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people