Jojo și Paul Ipate au sărbătorit 8 ani de relație: „N-au fost ușori”

Jojo și partenerul ei, Paul Ipate, au împlinit opt ani de relație. Ce declarații și-au făcut cu această ocazie?

Jojo și Paul Ipate au sărbătorit 8 ani de relație: "N-au fost ușori"

Jojo și Paul Ipate au sărbătorit opt ani de relație. Cei doi au împreună o fată, pe nume Zora, iar actrița mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară.

În ziua în care Jojo și Paul Ipate au împlinit opt ani de relație, actrița i-a transmis partenerul ei de viață un mesaj plin de emoție, care a fost însoțit de un video cu ei într-un cadru romantic, dansând pe un vapor. Cei doi se bucură de o vacanță de vis în Italia, iar imaginile cu ei demonstrează acest lucru. 

Azi, mâine, pentru totdeauna! 🥂La mulți ani nouă! ‘Cause all of me, loves all of you, a scris Jojo pe Instagram.

Același video a fost împărtășit și de Paul Ipate pe contul personal de Instagram, alături de mesajul:

„8 ani cu tine! N-au fost ușori 🤪, dar au fost cu siguranță cei mai frumoși! Să mai avem încă 8×8 și-s mulțumit!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CATALINA GRAMA JOJO (@catalinagramajojo)

Jojo a recunoscut, într-un interviu acordat VIVA!, că în cei opt ani de relație cu Paul Ipate au trecut împreună prin multe momente și etape.

„Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii. Cert este că, atunci când mă uit la prima noastră fotografie împreună, făcută pe un platou de filmare al unui lungmetraj care încă nu a apărut, cred că a fost menit ca noi doi să ne întâlnim, îmi dau seama cât eram de tineri totuși.”

Jojo și Paul Ipate au depășit cu bine situațiile dificile pe care le-au întâmpinat pe parcursul relației lor. Actrița a adăugat că pentru ea există alte lucruri care sunt mult mai importante decât căsătoria.

„Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Pentru mine aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie. Au fost opt ani fantastici, cu de toate. Am trecut prin foarte multe împreună și ne-am descoperit măsura, am știut cine suntem de fapt și cât de mult însemnăm unul pentru celălalt”, a declarat Jojo pentru VIVA!.

Citește și:
Leonard Miron, surpriză pentru partenerul său de viață, Miguel, cu ocazia zilei sale de naștere

Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people