Jojo, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Paul Ipate: „Sunt oameni care nu cred în acte”

Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

Jojo, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Paul Ipate: "Sunt oameni care nu cred în acte"

Jojo și Paul Ipate formează de aproape opt ani un cuplu. Au împreună o fată, Zora, iar actrița mai are un băiat, pe nume Achim, dintr-o relație anterioară.

Povestea lor de dragoste durează deja de ani buni, iar Jojo și Paul Ipate nu s-au căsătorit până acum. Fanii celor doi sunt constant curioși să afle care este motivul pentru care au făcut această alegere. Într-un interviu pentru VIVA!, actrița a mărturisit că ea și partenerul ei le-au explicat acest lucru copiilor și au înțeles.

„Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte. Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor.”

Jojo a recunoscut că în cei opt ani de relație cu Paul Ipate au trecut împreună prin multe momente și etape.

„Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii. Cert este că, atunci când mă uit la prima noastră fotografie împreună, făcută pe un platou de filmare al unui lungmetraj care încă nu a apărut, cred că a fost menit ca noi doi să ne întâlnim, îmi dau seama cât eram de tineri totuși.”

Jojo și Paul Ipate au depășit cu bine momentele dificile pe care le-au întâmpinat pe parcursul relației lor. Actrița a adăugat că pentru ea există alte lucruri care sunt mult mai importante decât căsătoria.

„Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Pentru mine aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie. Au fost opt ani fantastici, cu de toate. Am trecut prin foarte multe împreună și ne-am descoperit măsura, am știut cine suntem de fapt și cât de mult însemnăm unul pentru celălalt”, a declarat Jojo pentru VIVA!.

Citește și:
Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre viața ei amoroasă după divorț: „Toată lumea are nevoie de iubire'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people