Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre viața ei amoroasă după divorț: „Toată lumea are nevoie de iubire”

Anca Țurcașiu a luat pe toată lumea prin surprindere în vara anului 2020, atunci când a anunțat că a divorțat.

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre viața ei amoroasă după divorț: "Toată lumea are nevoie de iubire"

Anca Țurcașiu anunța în vara anului 2020 că a divorțat după o căsătorie de 22 de ani. La vremea respectivă, anunțul i-a șocat pe fanii ei, însă acum, la doi ani de la divorț, artista este foarte fericită și a depășit acel moment din viața ei.

Într-un interviu acordat recent pentru VIVA!, Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, s-a declarat fericită și a dezvăluit că se simte pregătită pentru a avea o nouă relație.

„Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine”, a declarat Anca Țurcașiu.

Cântăreața a mai mărturisit că nu i-a fost foarte ușor să treacă peste momentul divorțului atât de mediatizat, dar a reușit să își regăsească fericirea.

„Cu Dumnezeu înainte, cu nădejde, cu răbdare, cu speranță, adică toate lucrurile acestea… timpul este cel care până la urmă vindecă”, este singurul medicament, a mai declarat ea pentru sursa citată.

Anca Țurcașiu a dezvăluit recent într-un interviu pentru impact.ro care sunt schimbările prin care a trecut în timpul scurs de la divorț și de ce acum este mult mai fericită și mai împăcată cu propria ei persoană.

„Nimeni nu crede acest lucru (n.red. că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a spus artista.

Întrebată ce s-a schimbat în viaţa sa, Anca Ţurcaşiu a explicat: „Tot ce s-a schimbat în viața mea a fost pentru a avea o variantă mai bună a mea astăzi. Nu neapărat divorțul, ci tot ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele. Pot să spun că astăzi mă simt ca și cum am ajuns la cea mai bună versiune a mea de până acum, din toate punctele de vedere. Multe lucruri s-au schimbat în bine”, a adăugat actrița pentru sursa citată.

„Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”, a mai declarat Anca Țurcașiu.

Citește și:
Imagine inedită cu Andreea Marin alături de Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people