Anca Țurcașiu a împlinit 52 de ani. Ce mesaj a transmis artista: „Sunt atât de emoționată”

Anca Țurcașiu a împlinit 52 de ani și cu această ocazie a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Anca Țurcașiu a împlinit 52 de ani. Ce mesaj a transmis artista: "Sunt atât de emoționată"

Anca Țurcașiu a împlinit pe 8 mai vârsta de 52 de ani. Artista și-a petrecut ziua de naștere în compania persoanelor apropiate, care i-au pregătit și o surpriză cu această ocazie.

Anca Țurcașiu obișnuiește să își țină la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare și așa a preferat să facă și în cazul aniversării ei. Actrița a avut parte de o surpriză din partea prietenilor. Aceștia au pus la cale o petrecere pentru vedetă, iar Anca Țurcașiu a împărtășit pe Instagram câteva cadre de la ziua ei de naștere.

Anca Țurcașiu a fost emoționantă și impresionată de surpriza pregătită de persoanele apropiate, dar și de urările primite de la fanii ei.

„Stau și mă întreb cum poate să încapă atât de multă bucurie într-un suflet de om. Al meu!!!
Sunt atât de emoționată!
Am primit atât de multă iubire de la voi toți….
E atât de bine!!!
Vă mulțumesc înzecit pentru toate gândurile voastre bune care se îndreaptă spre mine și vă promit că sunt aici, cu toată ființa mea, ca să împart cu voi toată dragostea, priceperea mea într-ale profesiei și strădania mea de a fi în fiecare zi un om mai bun pe Pământ!”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Recent, fiul Ancăi Țurcașiu, Radu, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit civil cu iubita lui, Andreea. Artista a postat câteva imagini de la starea civilă, unde familia și prietenii apropiați au fost martorii uniunii celor doi. De asemenea, actrița a marcat acest moment important din viața ei și cu un mesaj emoționant pe care l-a transmis pe Instagram, prin intermediul căruia își exprimă bucuria.

„De azi, oficial am doi copii.
Pe Andreea și pe Radu.
Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră!
Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.
Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi!
Vă iubesc enorm.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Radu este fiul pe care Anca Țurcașiu îl are alături de fostul ei soț, medicul stomatolog Cristian Georgescu. Artista a anunțat în vara anului 2020 că a divorțat după o căsătorie de 22 de ani. La vremea respectivă, anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Citește și:
Imagine inedită cu Andreea Marin alături de Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people