Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit! Imagini de la marele eveniment: „O mamă extrem de mândră”

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit civil în urmă cu câteva zile, iar artista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit! Imagini de la marele eveniment: „O mamă extrem de mândră”

Fiul Ancăi Țurcașiu trăiește cele mai frumoase momente din viața lui. Acesta și-a unit destinele alături de iubita lui, Andreea, spre bucuria familiilor și a prietenilor. Vedeta este și ea în culmea fericirii și a postat o serie de imagini de colecție de la marele eveniment.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit civil

Actrița este cât se poate de fericită după ce fiul său Radu, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit civil cu iubita lui, Andreea. Vedeta a postat imagini de la starea civilă, unde familia și prietenii apropiați au fost martorii uniunii celor doi. Alături de fotografiile publicate, actrița a precizat că acum are, oficial, doi copii întrucât nora ei face parte din familie.

De azi, am oficial doi copii! Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut o mamă extrem de mândră!!!„, a scris Anca Țurcașiu pe pagina ei de Facebook.

Cu ce se ocupă nora actriței

Vedeta a devenit oficial soacră mare și este în culmea fericirii. Ba mai mult, se pare că actrița își adoră nora și este încântată că acum formează cu toții o familie. Andreea, nora artistei, lucrează ca asistent universitar și predă la o facultate.

Împărtășind aceeași pasiune cu soția lui, de a preda mai departe cunoștințele acumulate, fiul Ancăi Țurcașiu este profesor de snowboard. Cu toate că nu i-a urmat pașii mamei sale spre o carieră artistică, acesta se bucură din plin de sporturile de iarnă și bucuria de a-i învăța și pe alții să le practice.

Anca Țurcașiu a vorbit în repetate rânduri despre fiul ei și cât de mândră este de el. Acum, vedeta se mândrește și cu nora ei, pe care o vede ca pe o fiică. Actrița se declară o soacră fericită, spunând despre soția fiului ei că nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă.

Citește și:
Imaginea cu care Cristiano Ronaldo a emoționat o lume întreagă! Cum apare alături de fiica lui, la scurt timp după ce fratele geamăn al micuței a murit

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people