Ce superbă declarație de dragoste i-a făcut Jojo lui Paul Ipate de ziua lui de naștere

Jojo i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerului ei, Paul Ipate, cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

Ce superbă declarație de dragoste i-a făcut Jojo lui Paul Ipate de ziua lui de naștere

Paul Ipate a împlinit 37 de ani pe 17 martie. Cu ocazia asta, partenera actorului, Cătălina Grama sau Jojo, așa cum este cunoscută publicului, i-a transmis acestuia un mesaj emoționant. 

Jojo i-a făcut lui Paul Ipate o superbă declarație de dragoste pe contul personal de Instagram. Mesajul înduioșător transmis de actriță a fost însoțit de o serie de imagini cu cei doi. 

„La mulți ani, suflet frumos! Să ne bucuri mereu cu pofta ta de viață! Lângă tine ne simțim mereu în siguranță și știm că suntem prețuiți și iubiți. Ești cel mai bun tată, prieten, partener și iubit și sunt norocoasă că Dumnezeu mi te-a trimis în cale cu râsul tău molipsitor ca să îmi luminezi viața! Te iubim cât tot universul”, a fost mesajul transmis de Jojo pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CATALINA GRAMA JOJO (@catalinagramajojo)

De asemenea, Paul Ipate a avut parte și de o surpriză din partea colegilor și prietenilor după premiera unei piese de teatru

„Aseară, după spectacol, prietenii și colegii mei, mi-au făcut o surpriză minunată! Vă mulțumesc și vă iubesc! Și vouă, publicului nostru, vă mulțumesc că mi-ați făcut cel mai frumos cadou și ați venit în număr atât de mare! A fost o premieră pe cinste! Abia aștept să ne întâlnim la următoarele spectacole!”, a scris Paul Ipate. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paul Ipate (@paulipate)

Jojo și Paul Ipate sunt într-o relație din 2014 și au împreună o fetiță, Zora. Actrița mai are un băiat, pe nume Achim, dintr-o relație anterioară.

Paul Ipate a vorbit în podcast-ul prezentat de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu despre cum l-a schimbat partenera lui, Jojo, de-a lungul timpului.

„Eu am avut un respect pentru Cătălina și îl am în continuare, dar e acel tip de respect în care nu-ți permiți să te comporți într-un fel, nu ca să nu jignești, nu ca să demonstrezi ceva, ci pentru că omul este atât de mișto și de rafinat, încât și tu îți dorești să fii la fel de rafinat. Cătălina a făcut din mine un bărbat mișto. În momentul în care ne-am combinat, eu nu mă priveam pe mine ca un bărbat, ci ca un băiat de treabă. Nu aveam încredere în mine să mă privesc altfel, să evoluez”, a declarat actorul în cadrul interviului.

În ceea ce privește modul în care se împacă viața personală cu cea profesională, Paul Ipate a dezvăluit că a refuzat de multe ori să lucreze alături de partenera lui.

„Am refuzat foarte multe campanii. Am fost foarte rigid în privința asta și, la început, am refuzat să lucrez cu ea și în continuare refuz să lucrez cu ea, pentru că nu cred că o relație poate avea o viață lungă dacă stai atât de mult, inclusiv la muncă, cu partenerul. Nu mi se pare ok. Am făcut o piesă de teatru, două împreună, dar au fost și piese pe care le-am refuzat pentru că era și Cătălina. Ea, de exemplu, nu are o problemă cu chestia asta”, a mai continuat actorul.

Citește și:
Delia, replică dură la adresa celor care îi critică stilul vestimentar: „Ipocriților!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people