Delia, replică dură la adresa celor care îi critică stilul vestimentar: „Ipocriților!”

Delia critică dur pe Instagram atitudinea fanilor față de vedete.

Delia, replică dură la adresa celor care îi critică stilul vestimentar: "Ipocriților!"

Delia Matache este una dintre artistele care uimește cu fiecare apariție, fie prin ținutele extravagante, fie prin schimbările radicale de look. De asemenea, își ține la curent fanii cu toate schimbările importante din viața ei, însă nu ezistă să răspundă atunci când este criticată, surprinzând adesea prin replicile tăioase, însă la obiect.

Stilul său vestimentar a stârnit adesea controverse în mediul online, artista optând fie pentru ținute sexy care îi pun în valoare corpul, fie pentru piese casual, pline de culoare, accesorii inedite, reușind să surprindă cu fiecare apariție.

La fiecare fotografie pe care o postează în mediul online, există fani care îi laudă stilul, dar și unii care o critică pentru modul în care se îmbracă.

Cântăreața a ținut să îi critice pe cei care o urmăresc și care mereu jignesc o artistă din România atunci când apare sumar îmbrăcată pe scenă, însă a precizat că niciodată nu a auzit să se spună aceleași vorbe urâte și despre cântărețele celebre din alte țări.

„Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.”, este mesajul dur transmis de Delia Matache.

Delia critică adesea atitudinea pe care o au unii oameni față de vedete și pretenția de a le cere socoteală pentru orice și de a le cere să spună mereu orice lucru care ține de intimitate. „Unde scrie că dacă ești persoană publică trebuie să te spovedești întregii națiuni?”, a izbucnit cântăreața pe Instagram.

La secțiunea Instastory a contului său de Instagram, Delia i-a criticat adesa pe cei care vor să știe fiecare detaliu despre viața personală a vedetelor. De altfel, ea însăși a fost presată în mai multe rânduri, atât de fanii din social media, cât și de presa tabloidă, să dezvăluie motivele pentru care nu a făcut încă un copil. Vedeta a vorbit și despre pretenția publicului de a afla orice detaliu despre preferații săi.

„Unde scrie că dacă ești persoană publică sau artist trebuie să te spovedești întregii națiuni? Dacă ți-ai tăiat stomacul, dacă te-ai epilat… Unde scrie că trebuie să pui astfel de lucruri public? Mi se pare că persoanele care întreabă astfel de lucru merită să îți bați (…) de ele. Punct! Nu ai ce să cauți acolo! Nu ai ce să cauți în intimitatea cuiva, chiar dacă e vizibil.”

Delia critică, de asemenea, și tentația publicului de a pretinde sinceritate absolută de la celebrități.

„Dar de ce minte? De ce nu spune?”, s-a revoltat ea. „Să spună cui? Ție să îți spună? De ce? Are cineva vreo datorie? Pentru asemenea întrebări meritați fix asemenea răspunsuri. Ăla pe care îl primiți și vă mirați”, a mai declarat cântăreața.

Citește și:
Noi detalii inedite despre relația dintre Channing Tatum și Zoë Kravitz

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people