Cum arată la aproape 19 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Mario Mutu, fiul pe care fostul fotbalist Adrian Mutu îl are alături de Alexandra Dinu, are 18 ani, iar părinții lui se mândresc cu el.

Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, are aproape 19 ani. Recent, tânărul, care se află într-o vacanță, a postat o fotografie pe contul de Instagram, prin care își arată tatuajul impresionant pe care îl are pe mână. 

Alexandra Dinu și Adrian Mutu se mândresc cu fiul lor și împărtășesc pe rețelele de socializare imagini cu el. Între 2001 și 2003, fostul fotbalist a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cunoscuta actriță și vedetă de televiziune. 

În luna septembrie a anului 2020, când Mario a împlinit 18 ani, Adrian Mutu i-a transmis fiului său un mesaj emoționant. „La mulți ani, băiatul meu! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător”, a scris Adrian Mutu pe Instagram.

Mario Mutu a locuit în Italia, alături de mama lui, Alexandra Dinu. Într-un pentru revista Viva!, vedeta a mărturisit că și-a crescut fiul singură și a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat. „Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16, 17 ani, în căutare de sine. Comunicăm mult, îi spun opinia mea și îi dau sfaturi, însă caut să îl înțeleg și să îi las posibilitatea de a descoperi și de a alege el însuși cine e și ce își dorește.”

Adrian Mutu a fost căsătorit între 2005 și 2013 cu Consuelo Matos Gómez și au împreună două fiice, pe Adriana și Maya. Ele locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor. Mutu formează în prezent un cuplu cu Sandra Bachici. Cei doi s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba, și s-au căsătorit la începutul anului 2017. Alături de Sandra, fostul fotbalist are un băiat, Tiago, care a împlinit patru ani.

În ceea ce privește relația pe care Adrian Mutu o are cu copiii săi, acesta a declarat în 2019 într-un interviu pentru okmagazine.ro că menține o legătură strânsă cu ei. „Ţin legătura cu toţi copiii mei. Şi ei între ei vorbesc. Avem un grup pe WhatsApp. Chiar râdeam cu soţia, pentru că, fiind pe fusuri orare diferite, m-am trezit într-o dimineaţă cu 494 de mesaje pe WhatsApp. Numai din grupul cu Mario, Adriana şi Maya.”

Citește și:
Carmen Grebenișan a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă în acest moment

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people