Ce decizie a luat Alexandra Dinu după despărțirea de partenerul său

Alexandra Dinu a vorbit despre despărțirea de partenerul său, Jeffrey Greenstein, după ce relația lor s-a încheiat brusc.

Ce decizie a luat Alexandra Dinu după despărțirea de partenerul său

Relația pe care Alexandra Dinu o avea cu Jeffrey Greenstein s-a încheiat după câțiva ani buni în care au format un cuplu. Deși au fost destul de rezervați cu privire la viața lor de cuplu și nu au apărut decât foarte rar împreună, mulți se așteptau ca relația să dureze, cei doi părând foarte îndrăgostiți.

Însă lucrurile nu au stat așa, iar Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein au decis să meargă pe drumuri separate. „Alexandra a ales munca, de fiecare dată când o relație amoroasă nu a mers! Pe Jeffrey nu i-a fost ușor să-l uite, încă suferă. Au contat mult drumurile făcute în România, pentru filmările de la Românii au talent, dar și alte mici proiecte pe care le-a acceptat în Italia. A fost un an greu, pandemia a afectat-o și pe ea destul de mult. Nu a mai mers la evenimente, a fost obligată să petreacă mult timp acasă. Fiul ei, Mario, este deja la vârsta la care nu mai petrece atât de mult timp cu ea, iar Alexandra îi dă toată libertatea de care are nevoie. Ce face când nu filmează sau pozează?! Sport, citește și vorbește cu câteva prietene la telefon. Uneori, din când în când, acceptă să mai ofere câte un interviu, dar și acestea sunt atent alese… Alexandra iubește actoria, iar visul suprem este să cunoască succesul la Hollywood. Și nu o să renunțe nici în rupul capului la el!”, a dezvăluit o sursă din anturajul Alexandrei Dinu pentru FANATIK.

Alexandra Dinu face declarații după ce s-a despărțit de curând de partenerul său, regizorul și actorul american Jeffrey Greenstein. Vedeta nu a făcut comentarii după apariția primelor zvonuri despre despărțire, dar una dintre postările sale din mediul online e o referire clară la momentele dificile pe care le traversează.

Alexandra Dinu face declarații după ce relația cu Jeffrey Greenstein s-a încheiat. Cei doi păreau să aibă o relație foarte apropiată și armonioasă cu doar puțin timp în urmă, lansându-și reciproc declarații de dragoste. La scurtă vreme după, regizorul american a postat o imagine cu o altă femeie, căreia îi face o declarație romantică cu ocazia zilei de naștere. „Îți doresc cea mai fericită zi de naștere, celei mai dulci și dragi fete din lume. Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu toată dragostea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Nu aș putea fi mai recunoscător că te am în viața mea”, a scris fostul partener al Alexandrei Dinu, în caption-ul fotografiei care îl înfățișează sărutând-o pe tânără pe obraz. Răspunsul femeii nu a întârziat să apară. „Promite-mi că ne vom trăi nenorocita poveste frumoasă. Mulțumesc dragostea mea pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată. Fiind lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”, a scris aceasta.

În acest context, Alexandra Dinu face declarații despre ceea ce pare a fi relația sa încheiată cu actorul Jeffrey Greenstein. „Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată nu părăsim locul de joacă al inimilor noastre”, a scris românca în postarea sa de pe Instagram, care pare să fie o trimitere foarte subtilă la adresa postărilor publice ale fostului său partener.

Alexandra Dinu este acum parte din juriul emisiunii Românii au talent. Ea a debutat în postura de prezentatoare și producătoare a emisiunii ProMotor, ca apoi să se dedice lumii filmului, jucând, printre alții, alături de Adrien Brody sau Antonio Banderas.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Prințul William după moartea bunicului său, Prințul Philip

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people