Cum a fost surprins în public Alex Leonte, la scurt timp după ce au apărut imaginile cu Theo Rose, alături de noul ei iubit, Anghel Damian

Vestea conform căreia Theo Rose și nepotul lui Nea Marin, Alex Leonte, nu mai formează un cuplu i-a uimit pe toți.

Cum a fost surprins în public Alex Leonte, la  scurt timp după ce au apărut imaginile cu Theo Rose, alături de noul ei iubit, Anghel Damian

Vestea conform căreia Theo Rose și nepotul lui Nea Marin, Alex Leonte, nu mai formează un cuplu i-a uimit pe toți. Ba mai mult, artista a fost surprinsă alături de noul său partener, actorul și regizorul Anghel Damian. În urma imaginilor apărute cu cei doi în ipostaze romantice, fostul iubit al cântăreței a reacționat.

Theo Rose și Alex Leonte au decis să pună capăt relației lor de iubire care a durat 5 ani. Deși cei doi nu mai formează un cuplu, cântăreața, în vârstă de 25 de ani, a declarat că a păstrat o relație bună nepotul lui Nea Marin și l-a informat cu tot ce se intâmplă acum nou în viața ei. În urma imaginilor apărute pe internet cu artista și actorul Anghel Damian, fostul partener al artistei a șters toate imaginile cu ei de pe contul său de Instagram și a oferit și o primă declarație.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris Alex Leonte pe rețelele de socializare.

Leonte, care a format un cuplu cu Theo Rose timp de 5 ani, a mai precizat că nu vrea să mai facă alte declarații cu privire la acest subiect și a cerut să îi fie respectată intimitatea.

„În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc!”, a completat Alex Leonte.

Cum a fost surprins în public Alex Leonte

Conform fotografiilor apărute în spațiul public, Alex Leonte a profitat din plin de momentele petrecute alături de prietenii săi și a fost surprins în incinta a două terase din București.

Din imaginile publicate de cancan.ro se poate vedea că tânărul este destul de afectat de ceea ce se întâmplă în viața lui sentimentală și, deși era în compania amicilor, a părut îngândurat și destul de trist.

Cu toate acestea, la vederea reporterilor, Alex Leonte nu s-a ferit de întrebări, dar a ținut să declare, zâmbind: „Am dat o declarație, o luați pe aia ca atare”.

Citește și:
Delia, declarații neașteptate despre relația cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people