Ce spune Nea Marin despre despărțirea lui Theo Rose de nepotul lui, Alex Leonte: „Trăim într-o lume nebună…”

Faptul că Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere.

Ce spune Nea Marin despre despărțirea lui Theo Rose de nepotul lui, Alex Leonte: "Trăim într-o lume nebună..."

Faptul că Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe Marin Barbu, cel cunoscut drept Nea Marin datorită emisiunilor de televiziune la care participă, Alex Leonte fiind nepotul lui.

Nea Marin a declarat într-un interviu că nu știa de despărțirea celor doi și a aflat ca toată lumea după ce știrea a ajuns în presă, el aflându-se în această perioadă la filmări la Bacău.

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii, așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine! Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!”, a declarat Nea Marin pentru playtech-impact.ro.

El a vorbit și despre modul în care s-au cunoscut Theo Rose și nepotul lui, cei doi formând un cuplu timp de aproape 5 ani.

„Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea!”, a precizat Nea Marin pentru sursa citată.

Theo Rose, surprinsă alături de noul partener, Anghel Damian

Theo Rose a luat prin surprindere pe toată lumea după ce au apărut imagini în care vedeta a fost surprinsă alături de noul ei iubit. Bărbatul cu care Theo Rose formează acum un cuplu este actorul, scenaristul și regizorul Anghel Damian, cel care regizează serialul Clanul de la PRO TV în care joacă și artista.

Theo Rose, în vârstă de 24 de ani, și Anghel Damian, 30 de ani, au fost surprinși de paparazzi în timp ce mergeau îmbrățișați și se sărutau, imaginile fiind realizate la finalul lunii iulie.

Până de curând, Theo Rose a avut o relație de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, și foarte puțină lume știa că cei doi nu mai formează un cuplu. După apariția imaginilor cu noul ei iubit, artista a făcut unele precizări despre despărțirea de Alex Leonte și noua ei relație.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose.

Tânăra a ținut să precizeze că nu a fost vorba despre infidelitate, că noua ei relație nu are legătură cu despărțirea de Alex Leonte.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a adăugat vedeta.

Vezi AICI imaginile cu Theo Rose și Anghel Damian

Citește și:
Delia, declarații neașteptate despre relația cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people