Theo Rose, dezvăluiri inedite despre rolul din serialul „Clanul”: „Fur meserie de la toți”

Theo Rose a oferit detalii despre rolul său în serialul „Clanul”, în care o va juca pe fiica lui George Mihăiță.

Theo Rose, dezvăluiri inedite despre rolul din serialul „Clanul”: „Fur meserie de la toți”

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care se bucură de o comunitate tot mai mare de fani. Dincolo de talentul muzical incontestabil, cântăreața urmează și calea cinematografiei. Theo este implicată într-un nou serial ce va fi difuzat la Pro TV, „Clanul”.

Theo Rose, despre rolul său din serialul „Clanul”

Vedeta a oferit mai multe detalii despre rolul său în serial și câteva dezvăluiri de pe platourile de filmare. Noua jurată de la Vocea României va juca alături de nume mari din industrie precum Carmen Tănase și George Mihăiță. Theo Rose o va juca pe fiica lui George Mihăiță, iar pentru scenele pe care le filmează se pregătește temeinic. Artista a vorbit deschis pentru Fanatik despre provocarea pe care a acceptat-o cu drag.

Theo Rose lansează hit-uri după hit-uri, însă fanii abia așteaptă să o vadă și în ipostaza de actriță. Întrebată dacă se identifică mai mult ca artista sau ca actriță, vedeta a recunoscut că preferă să rămână la statutul de muzician.

„Dumnezeu mai știe… Aș rămâne tot la cântăreață, căci actriță sunt la început. Sunt susținută puternic. Toată lumea e alături de mine. Fur meserie de la toți. E o ocazia bună de a învăța de la toată lumea”, a dezvăluit Theo Rose.

Cum se reflectă talentul muzical în cinematografie

Cu toate că este prima dată într-un rol important, Theo Rose a precizat că este surprinsă și ea de faptul că reține foarte repede textele. De asemenea, vedeta este susținută de cei dragi în acest domeniu și face tot posibilul pentru a se ridica la nivelul așteptărilor.

„Am fost surprinsă să văd că rețin foarte ușor textul. Învăț zici că fotografiez foile. Am o memorie vizuală foarte bună. Cumva, ei mi-au explicat… Eu am venit nesigură nefiind conștientă cât de bine știu să facă niște chestii. Talentul mă face să reacționez cum trebuie. Fac și eu ceva bine, bine pe aici. Vin cu textul învățat întotdeauna. Domnul George Mihăiță e tatăl meu în serial. Nu pot să mă fac de rușine când vin actorii cu textul învățat. N-am cum”, a precizat Theo Rose pentru FANATIK.

Citește și:
Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Dr. Jill Biden

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people