Theo Rose, reacție neașteptată după ce a fost criticată pentru noua ei relație cu Anghel Damian: „Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației…”

Theo Rose a reacționat criticilor primite după ce s-a aflat că are un nou partener.

Theo Rose, reacție neașteptată după ce a fost criticată pentru noua ei relație cu Anghel Damian: "Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației..."

Theo Rose a luat prin surprindere pe toată lumea după ce au apărut imagini în care vedeta a fost surprinsă alături de noul ei iubit. Bărbatul cu care Theo Rose formează acum un cuplu este actorul, scenaristul și regizorul Anghel Damian, cel care regizează serialul Clanul de la PRO TV în care joacă și artista.

Theo Rose, în vârstă de 24 de ani, și Anghel Damian, 30 de ani, au fost surprinși de paparazzi în timp ce mergeau îmbrățișați și se sărutau, imaginile fiind realizate la finalul lunii iulie.

După apariția imaginilor cu noul ei iubit, Anghel Damian, artista a fost subiectul a numeroase știri, dar s-a și confruntat cu un val de critici pe rețelele de socializare, astfel că acum a considerat că este momentul să răspundă mesajelor negative primite.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncat rahat. Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus Theo Rose pe InstaStory.

Theo Rose, primele declarații despre relația cu Anghel Damian

Până de curând, Theo Rose a avut o relație de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, și foarte puțină lume știa că cei doi nu mai formează un cuplu. După apariția imaginilor cu noul ei iubit, artista a făcut unele precizări despre despărțirea de Alex Leonte și noua ei relație.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose.

Tânăra a ținut să precizeze că nu a fost vorba despre infidelitate, că noua ei relație nu are legătură cu despărțirea de Alex Leonte.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a adăugat vedeta.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people