Bradley Cooper a fost surprins în compania unei actrițe celebre

Bradley Cooper a fost surprins pe o plajă din Malibu alături de o actriță foarte cunoscută. Despre cine este vorba și care e relația celor doi?

Bradley Cooper a fost surprins în compania unei actrițe celebre

Bradley Cooper a fost fotografiat în compania unei actrițe foarte cunoscute, după cum se arată în imaginile publicate de TMZ.

Și dacă te întrebi cine este celebra actriță cu care a fost surprins Bradley Cooper, ei bine, este vorba de Jennifer Garner. Se pare că ei și-au petrecut timpul pe o plajă din Malibu, California, alături de fiica actorului, Lea De Seine, în vârstă de trei ani, pe care o are alături de Irina Shayk, fosta lui soție.

Din fotografii se poate vedea cum Jennifer o ajută pe fiica lui Bradley să facă un castel de nisip.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BRADLEY COOPER (@bradleycooper.ok) pe

La câteva ore după apariția acestor fotografii, a apărut și știrea potrivit căreia Jennifer Garner și CEO-ul companiei Cali Group, John Miller, s-au despărțit, după o relație care a durat doi ani. Separarea lor a avut loc acum câteva luni. Ei s-au despărțit înainte ca în Los Angeles să se impună măsurile de izolare. Jen și John au rămas prieteni, așa că există o posibilitate ca ei să se împace în viitor, dar pentru moment relația lor s-a sfârșit”, a declarat o sursă pentru In Touch.

Și cum foarte mulți se întreabă acum dacă Jennifer Garner și Bradley Cooper ar fi noul cuplu de la Hollywood, se pare că între ei există deja o relație, însă una de prietenie. „Jen și Bradley sunt prieteni de foarte mulți ani, încă de când au jucat împreună în Alias. Jen este impresionată că Bradley a fost un prieten atât de bun cu ea”, a spus o sursă pentru ET.

În anul 2018, după 13 ani de căsnicie, Ben Affleck și Jennifer Garner au luat-o pe drumuri separate. Cei doi au împreună trei copii, Violet, Seraphina și Sam.

În iunie 2019, Bradley Coper și Irina Shayk s-au despărțit după o relație care a durat aproape patru ani. Cei doi au împreună o fiică, Lea De Seine. De-a lungul timpului, cei doi nu au vorbit foarte mult despre relația lor, Shayk declarând într-un interviu acordat în februarie 2019 că „Din cauza faptului că job-ul îmi cere să fiu mereu în lumina reflectoarelor, am decis ca viața mea personală să fie privată. De asta se numește personală pentru că este ceva pentru tine și familia ta și sunt foarte fericită așa.”

La vremea respectivă, o sursă apropiată a declarat că Irina Skayk a fost cea care a luat această decizie. „Irina a hotărât că a suportat destul. Nu a simțit că primește nivelul de angajament pe care și-l dorea, iar certurile constante le-au făcut viața insuportabilă. Erau doi oameni diferiți și, din momentul în care au realizat că fetița îi ținea împreună, au decis să se despartă”, a spus o sursă apropiată fostului cuplu celor de la ET.

Citește și:
Angelina Jolie nu reușește să îmbunătățească relația lui Brad Pitt cu copiii lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people