Angelina Jolie, imagini inedite alături de fiul său, Knox

Angelina Jolie a fost surprinsă la cumpărături alături de fiul său, Knox, în vârstă de 12 ani.

Angelina Jolie, imagini inedite alături de fiul său, Knox

În ciuda celebrității de care atât ea, cât și fostul său soț, Brad Pitt, se bucură, Angelina Jolie încearcă să le ofere o viață cât mai normală copiiilor săi. Iar asta se traduce inclusiv prin a merge la cumpărături într-unul dintre cele mai populare supermarketuri din Statele Unite ale Americii.

Recent, actrița și fiul său, Knox Jolie-Pitt, în vârstă de 12 ani, au fost suprinși de către paparazzi la cumpărături în Los Angeles. Angelina a ales să poarte o ținută all-black, compusă dintr-o pereche de pantaloni, o bluză, un palton și o pereche de cizme, accesorizate cu o mască de protecție în aceeași nuanță.

Knox purta o ținută lejeră, specifică vârstei: o pereche de jeanși, un tricou și pantofi sport. Chiar dacă și Knox purta o mască, asemănarea dintre el și tatăl său, Brad Pitt este mai mult decât evidentă.

Cei șase copii ai Angelinei sunt adesea văzuți alături de mama lor la cumpărături, iar asta se datorează faptului că actrița își dorește să le ofere o viață cât mai normală. „Angelina chiar încearcă să le facă viața cât mai normală. A merge la cumpărături împreună este o activitate de care atât ea, cât și copiii se bucură, și crede cu tărie că aceștia ar trebui să se bucure de toate experiențele pe care alți copii de vârsta lor le au. Nu vrea să îi crească într-o bulă.”, a declarat o sursă apropiată pentru site-ul HollywoodLife.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Angelina Jolie și Brad Pitt au format un cuplu timp de 12 ani și au fost căsătoriți timp de alți doi ani, până când Jolie a depus actele de divorț în 2016. Divorțul Angelinei de Brad este unul mixt – avocații lor au cerut o hotărâre bifurcată, astfel încât ei sunt declarați despărțiți, însă alte probleme precum cele financiare sau custodia copiilor rămân responsabilitatea amândurora.

Citește și:
Angelina Jolie a pierdut o miză importantă din procesul de divorț de Brad Pitt

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video