Andreea Bănică, declarație inedită despre soțul ei: „El este cel norocos în familie”

Andreea Bănică a făcut declarații inedite despre soțul ei, Lucian Mitrea.

Andreea Bănică, declarație inedită despre soțul ei: "El este cel norocos în familie"

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cântăreața și soțul ei au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah. 

Pe lângă povestea de dragoste pe care o trăiesc de mai mulți ani, Andreea Bănică și Lucian Mitrea lucrează împreună în plan profesional, soțul artistei fiind și managerul ei. Cântăreața a făcut o declarație inedită despre partenerul ei de viață, mărturisind că el este cel norocos din familie. 

„Mi-am luat o mașină și am vândut-o în câteva zile, în opt zile. Asta da, e o extravaganță. A și costat, dar bine că măcar am vândut-o cu cât am luat-o. N-am ieșit în pierdere (…) Lucian, el este cel norocos în familie, iar eu pe lângă el. Împreună, suntem norocoși datorită lui”, a povestit Andreea Bănică pentru Antena Stars. 

Andreea Bănică are o relație apropiată cu fiica ei, Sofia. Ea pare să îi calce pe urme celebrei sale mame, iar asta pentru că au lansat și o piesă împreună, iar fanii au fost emoționați de prestația lor. Artista a dezvăluit care sunt sfaturile pe care i le oferă fiicei sale.

„Îmi doresc și ea să aibă măcar puțin din ambiția mea, dacă nu are mai mult. În anumite privințe, cu siguranță va avea mai mult. Suntem diferite, eu nu pot decât să îi insuflu ceea ce e mai bine pentru ea, iar ea mai departe va decide. Mai mult de atât nu pot să zic decât că abia aștept momentul acela în care vom fi prietene. Va fi pe undeva când va împlini vârsta de 20 de ani. Acum este altceva, este încă un copil, chiar dacă are 13 ani, e o pre-adolescentă și acum sunt toate acele schimbări, care se întâmplă în viața fiecărui copil, pe care eu trebuie să le accept, să le ascult, să tac, să înghit, să merg mai departe și să o sfătuiesc, cât pot eu de mult în bine”, a declarat Andreea Bănică  pentru WOWbiz.ro.

Citește și:
Declarația surprinzătoare făcută de Deliric, după 2 ani de relație cu INNA: „Am inelul în minte…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people