Andreea Bănică a împlinit 44 de ani. Cântăreața și soțul ei au sărbătorit 15 ani de căsnicie

Andreea Bănică a împlinit 44 de ani, iar în aceeași zi cântăreața și soțul ei, Lucian Mitrea, au celebrat 15 ani de căsnicie.

Andreea Bănică a împlinit 44 de ani. Cântăreața și soțul ei au sărbătorit 15 ani de căsnicie

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Trăiesc de mulți ani o poveste de dragoste și au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah. 

Andreea Bănică a împlinit pe 21 iunie vârsta de 44 de ani. Însă, nu este singurul eveniment pe care l-a sărbătorit. Cântăreața și partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, au celebrat 15 ani de căsnicie. Cu ocazia asta, artista a transmis un mesaj emoționant care a fost însoțit de o serie de imagini de colecție cu ea și soțul ei. 

„De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastră pentru că atunci ne-am căsătorit! La mulți ani nouă, mie iar prietenii noștri care ne-au sărbătorit de atunci și până azi să știe că sunt mereu în gândurile noastre”, a transmis Andreea Bănică pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Andreea Bănică a povestit pentru Antena Stars cum a ales să sărbătorească aceste două momente importante din viața ei. Inițial, cântăreața avea alte planuri, însă acestea s-au schimbat și a plecat la mare, la Eforie, împreună cu familia ei, iar motivul are legătură cu hotelul pe care ea și partenerul ei de viață vor să-l deschidă pe litoralul românesc. Cântăreața și soțul ei au muncit pentru acest proiect timp de doi ani și speră să își vadă în curând visul devenit realitate. 

„De ziua mea petrec la mare, nu aveam în plan asta, însă s-au schimbat planurile fiindcă noi suntem aici la hotelul pe care sperăm să îl deschidem cât mai repede. Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările și noi suntem aici chiar și de ziua mea. În momentul ăsta, mă aflu la mare, vreau să mă dau cu skijet-ul, să am o zi perfectă pe mare, aici unde m-am născut și îmi place, și unde am copilărit și mă întorc în fiecare vară la mare, aici la Eforie. După-amiază, spre seară voi merge cu Lucian, cu Noah și cu sora mea la un restaurant. Sofia e plecată în Grecia în vacanță, se distrează, este bine mersi, iar noi vom petrece în familie pentru că nu ne-am organizat foarte bine cu timpul și cu lucrările de pe șantier. Este o zi liniștită, în familie, cum îmi place mie și cum întotdeauna mi-a plăcut ca de ziua mea să fiu mai discretă și mai pentru mine”, a declarat Andreea Bănică pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Citește și:
Smiley, declarații neașteptate despre căsătoria cu Gina Pistol

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people