Andreea Bănică, dezvăluiri despre motivul pentru care nu mai poate avea copii: „Mi-aș fi dorit trei”

Andreea Bănică a vorbit despre dorința de a mai avea un copil și motivul pentru care nu se mai poate gândi la o sarcină.

Andreea Bănică, dezvăluiri despre motivul pentru care nu mai poate avea copii: „Mi-aș fi dorit trei”

Andreea Bănică se regăsește printre vedetele care au o relație foarte deschisă cu fanii și este cât se poate de sinceră cu ei. Cu toate că adoră să împărtășească veștile bune cu admiratorii de pe rețelele de socializare, artista a vorbit recent și despre situațiile dificile cu care se confruntă. Cântăreața a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă trei copii, însă vârsta nu îi mai permite să rămână însărcinată.

Andreea Bănică a vorbit despre dorința de a mai avea un copil

Artista și soțul ei au împreună doi copii superbi, o fată pe nume Sofia, care îi seamănă perfect, dar și un băiat mai mic, Noah. Andreea se mândrește tot timpul cu ei, iar imaginile de familie din vacanțe sau din intimitatea casei adună zeci de mii de aprecieri. Totuși, fiind întrebată de mai multe ori dacă se gândește la un al treilea copil, vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu mai ia în considerare o sarcină.

„Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit, chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră.”, a spus artista.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea se ocupă cu mare atenție de creșterea și educația celor doi copii, iar timpul și-l dedică familiei. Vedeta a spus în repetate rânduri că familia este cea mai importantă și reușește de minune să îmbine viața de artist cu cea de mamă. Prin urmare, deși este dificil uneori să facă față provocărilor, Andreea și soțul fac tot posibilul pentru a fi mereu prezenți pentru ei.

„Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem, și să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm”, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.', a mai spus Andreea Bănică.

sursa: Instagram

Cum se descurcă artista cu treburile casnice

De asemenea, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram, fanii au fost curioși dacă vedeta a apelat la ajutorul cuiva pentru treburile casei. Artista a mărturisit că încă nu a găsit pe nimeni în care să își pună baza, iar lipsa unui ajutor în casă începe să se resimtă din ce în ce mai mult. Totuși, aceasta este optimistă și speră să găsească pe cineva curând.

„Observ din ce în ce mai mult lipsa oamenilor care nu vor să muncească… bag rufe la spălat, fac curat, spăl vase și tot nu se vede. Am câteva interviuri zilele acestea și poate găsim.”, a spus cântăreața.

sursa: Instagram

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people