Ce regrete are Andreea Bănică după ce a decis să pozeze nud: „L-am făcut în toate felurile”

Andreea Bănică a dezvăluit ce regrete are legate de momentul când a decis să pozeze nud pentru o revistă cunoscută.

Ce regrete are Andreea Bănică după ce a decis să pozeze nud: „L-am făcut în toate felurile”

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care se poate mândri cu o carieră îndelungată și a făcut față provocărilor din industrie ani la rând. Vedeta s-a menținut în topuri și și-a format o comunitate unită de fani. Cântăreața nu se sfiește să ofere detalii despre viața ei personală și împărtășește cu urmăritorii ei detalii importante.

Andreea Bănică, despre regretele care au urmat după ce a pozat nud

Invitată în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D, Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dificile momente din cariera ei. Vedeta a povestit un moment pe care nu-l va uita niciodată și anume pictorialul din revista Playboy. În urmă cu mulți ani, cântăreața a fost pe coperta celebrei reviste, însă a recunoscut că nu s-a uitat niciodată la ea atunci când a apărut numărul respectiv.

Artista a dezvăluit că avea dubii în privința pictorialului, dar într-un final s-a lăsat convinsă de tatăl și soțul ei, iar suma pe care a obținut-o atunci nu a fost ușor de trecut cu vederea. Din banii câștigați, Andreea și-a cumpărat un apartament pe care îl are și astăzi.

Andreea Bănică a precizat că motivul pentru care a acceptat propunerea a fost suma de 10.000 de dolari încasată. Aceasta a precizat că cel care a încurajat-o să pozeze nud a fost chiar tatăl ei, iar soțul ei, Lucian Mitrea, a fost de acord.

„Cred că aș arăta mai bine acum. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da (n.red. – să pozeze goală). La vremea aceea, am spus da pentru bani. Nu știu de ce, domnul Silviu Boierescu a spus că nu primeam foarte mulți bani, a fost o sumă destul de mare. Zece mii de dolari am primit pentru acel pictorial, la vremea aceea, sunt foarte mulți ani de atunci. Pentru mine au fost niște bani ca și căzuți din cer. Cu rușinea mea cu tot, abia m-au convins tatăl mau și Lucian. Tata, când a văzut primul număr cu Dana Săvuică, a venit acasă și mi-a spus: ‘Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozeziVai, l-am făcut în toate felurile. L-am făcut nebun, cum să spui tu, tatăl meu, așa ceva, să mă vezi dezbrăcată în revistă.„, a spus Andreea.

Familia artistei a încurajat-o

Andreea Bănică a povestit cum a decurs ședința foto și faptul că nu s-a simțit confortabil în acele momente. De asemenea, artista a precizat că nu a vrut să vadă revista deoarece nu i-a plăcut coperta și se simțea rușinată.

„Ei bine, când a venit oferta din partea revistei, amândoi au complotat și s-au pus de acord să pozez în această revistă. Lucian mi-a promis marea și sarea, că nu va fi nimeni acolo decât el și fotograful. Îmi venea să-i zic să-l dea afară și pe fotograf, să mă pozeze el sau eu singură. Am pozat în bikini, mi-au scos bikini în Photoshop, iar când a apărut revista nu voiam să o văd, pentru că nu mi-a plăcut coperta. Nu simțeam acea poziție și mă uitam, cumva, strâmb. Nu mi-a plăcut deloc, mi-a fost rușine, dar acei bani au fost foarte importanți în viața mea și mi-am luat un apartament pe care îl am și astăzi”, a povestit Andreea Bănică în emisiunea lui Denise Rifai. 

Citește și:
Iris Law, fiica lui Jude Law, apariție spectaculoasă în noua campanie Versace

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people