Andreea Bănică a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor secretele siluetei sale. Cum reușește cântăreața să se mențină în formă?

Andreea Bănică a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă

Andreea Bănică este atentă ca fiecare apariție a ei să fie impecabilă, iar fanii artistei sunt extrem de curioși să afle cum reușește să se mențină în formă.

Andreea Bănică are o legătură apropiată cu urmăritorii din mediul online și le împărtășește des acestora diferite momente ce țin de viața ei de familie sau de cariera muzicală. Cântăreața în vârstă de 43 de ani le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram care sunt secretele siluetei sale.

„Am 62 de kg! Repet, kilogramele nu te fac să arăți neapărat bine. Depinde dacă este masă musculară sau grăsime. Eu am înlocuit ușor ușor grăsimea cu masa musculară. Mai am pe alocuri depozite de grăsime de care nu cred că voi putea scăpa vreodată, însă scopul meu este să fiu fit! Nu îmi stă bine slabă, dar nici grăsuță. Vreau să mă simt bine în pielea mea și asta este tot ce contează. Sunt pe drumul cel bun! Sper ca într-un an să fiu cum nu am fost vreodată”, a povestit Andreea Bănică pe Instagram, citată de wowbiz.ro. 

Andreea Bănică a punctat faptul că își dorește să se simtă bine în pielea ei și că nu este strictă atunci când vine vorba de alimentație.

„Merg la sală de 3 ori pe săptămână, deși ideal ar fi fost de vreo 4-5 ori! Mai fac acasă bandă atunci când nu ajung la antrenament. Nu sunt cea mai strictă că îmi fac de cap uneori în weekend-uri, însă contează mult mișcarea, să nu mai las să se depună ce am dat jos: baby spanac, ulei măsline, sare, piper, lămâie și câteva roșii confiate.”

Andreea Bănică a declarat în numeroase ocazii că nu are operații estetice, explicând că singura intervenție pe care a făcut-o a fost să își scoată alunița și că a avut o intervenție la nas, însă nu una estetică, ea făcând o operație de corectare a deviației de sept, mai exact septoplastie.

Recent, cântăreața a mărturisit că ia în calcul să recurgă la două operații estetice.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă, ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă„, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Citește și:
Delia, dezvăluiri despre momentele în care se confruntă cu anxietate: „Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people