Marius Moga, confesiuni despre relația cu soția lui, Bianca Lăpuște: „Suntem în general o familie creativă…”

Marius Moga a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui, Bianca Lăpuște. Ce a spus artistul după aproape 7 ani de căsnicie?

Marius Moga, confesiuni despre relația cu soția lui, Bianca Lăpuște: "Suntem în general o familie creativă..."

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai solide, dar și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, în cadrul unei petreceri organizate de PRO TV. S-au căsătorit în 2015 și au împreună o fată, pe nume Maria-Elisabeta.

Marius Moga a vorbit într-un interviu pentru playtech.ro despre relația pe care o are cu soția lui, Bianca Lăpuște, care în trecut a fost reporteră la PRO TV. În ciuda faptului că amândoi sunt rezervați când vine vorba de declarații despre povestea lor de dragoste, artistul a făcut câteva confesiuni despre viața de familie.

„Suntem în general o familie creativă, iar deciziile le luăm împreună. La fel procedăm și cu activitățile casnice. Ne ajutăm reciproc”, a declarat Marius Moga. 

În urmă cu ceva timp, soția lui Marius Moga a vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia. Bianca Lăpuște a povestit că atât ea, cât și compozitorul își mai doresc un copil. 

„Cea mică este bine. A crescut așa foarte repede, știi? Era copil mic, era bebe și acum dintr-o dată este școlăriță. Deși vorbesc foarte relaxată despre subiect este ceva foarte emoționant pentru mine. Ne mai dorim un copil. Zicem asta de când s-a născut Maria-Elisabeta. Ne dorim dar nu l-am programat, nu știu, peste o lună. Am zis că o să începem să ne gândim mai serios la asta la anul, peste doi ani. Pentru mine ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat, dar dacă o să am două fete o să experimentez rolul de mamă de două fete. Deci, orice ar fi este bine”, a declarat Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, pentru impact.ro, citată de playtech.ro. 

În urmă cu câteva luni, Marius Moga a fost invitat în podcast-ul „Aproximativ discuții', produs de canalul de YouTube HappyFishTV și găzduit de Gojira, în cadrul căruia a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată. 

„Eu îmi doream să am băiat, nu știu de ce, poate că eram eu și cu frate-miu, că ducem mai departe numele, dar când s-a născut fiică-mea, m-am înmuiat. Mi-am dat seama că e bine să fii și vulnerabil. Noi, băieții, suntem învățați de mici că noi nu trebuie să plângem, că noi suntem duri. Când ai o fată, ea îți arată că nu poți să o educi așa cum mă lua tata pe mine, de exemplu. Nu am avut niciun exemplu despre cum să vorbesc cu ea și atunci a trebuit să resetez tot”, a spus Marius Moga.

Citește și:
Smiley vorbește pentru prima dată despre cel de-al doilea copil: „Un frățior lui Josephine…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people