Andreea Bălan, declarații surprinzătoare despre viața ei amoroasă: „Iubesc, sunt iubită”

Andreea Bălan și-a surprins fanii cu unele declarații despre viața ei sentimentală.

Andreea Bălan, declarații surprinzătoare despre viața ei amoroasă: "Iubesc, sunt iubită"

În ultima perioadă, Andreea Bălan a păstrat discreția în ceea ce privește viața ei amoroasă și a preferat să împărtășească publicului detalii despre cariera ei muzicală, care durează din 1998, și proiectele profesionale în care este implicată. Însă, recent, cântăreața și-a surprins fanii cu declarațiile pe care le-a făcut despre acest subiect. 

Artista a mărturisit în mai multe rânduri faptul că nu se lasă doborâtă de dezamăgirile pe care le-a întâmpinat pe plan amoros și este încrezătoare că va întâlni o persoană cu care să se potrivească.

Într-un interviu acordat recent, cântăreața a făcut unele declarații surprinzătoare care i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva artista și-a regăsit fericirea pe plan sentimental.

„Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine. Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul.”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

La începutul anului 2020, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, artista confirmând atunci informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Relația celor doi a fost intens mediatizată de-a lungul timpului și s-a sfârșit printr-un lung proces de divorț. După despărțire, cei doi și-au disputat custodia celor două fiice, Ella și Clara Maria.

Pe 3 martie 2022, după mai bine de doi ani de când Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț și după o serie de amânări, judecătorii s-au pronunțat în ceea ce privește procesul lor. 

Potrivit deciziei luate de către instanță, divorțul este din culpă comună. Andreea Bălan solicitase custodia exclusivă a celor două fete, Ella și Clara, pe care le are din mariajul cu George Burcea. În ciuda acestei solicitări, custodia copiilor este una comună.

La câteva luni de la anunțarea despărțirii, atât Andreea Bălan cât și George Burcea au început alte relații, artista formând un cuplu cu Tiberiu Argint (relație care s-a destrămat între timp), iar actorul având-o alături pe Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV.

Citește și:
Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre viața ei amoroasă după divorț: „Nu sunt greu de cucerit…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people