Alexandra Dinu vorbește cu emoție despre greutățile întâmpinate ca mamă singură

Alexandra Dinu a făcut mărturisiri sincere despre cât de dificil poate fi rolul de mamă și greutățile pe care le-a întâmpinat ca mamă singură.

Alexandra Dinu vorbește cu emoție despre greutățile întâmpinate ca mamă singură

Alexandra Dinu, jurata show-ului „Românii au talent”, a format în trecut un cuplu cu fotbalistul Adrian Mutu. Cei doi au fost căsătoriți între 2001 și 2003 și au împreună un băiat, pe nume Mario, care acum are 18 ani.

Alexandra Dinu a vorbit recent într-un interviu pentru revista Viva! despre relația specială pe care o are cu fiul ei, Mario, și a mărturisit că l-a crescut singură. „Avem o legătură puternică. Vreau ca el să se simtă în siguranță și încrezător. Vreau să știe că voi fi întotdeauna lângă el și că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a-l susține în tot ceea ce face. L-am crescut singură pe Mario.”

Jurata show-ului „Românii au talent” a dezvăluit că perioada adolescenței a fost cea mai dificilă, dar a reușit să comunice deschis cu fiul ei și să îi ofere libertatea de care are nevoie. „Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16, 17 ani, în căutare de sine. Comunicăm mult, îi spun opinia mea și îi dau sfaturi, însă caut să îl înțeleg și să îi las posibilitatea de a descoperi și de a alege el însuși cine e și ce își dorește.”

Vedeta în vârstă de 40 de ani a recunoscut că experiența ca mamă singură nu este una ușoară, iar greutățile sunt cu atât mai mari. Alexandra Dinu susține că nu e un capăt de țară să crești un copil singură și e mult mai important ceea ce îi oferi. „Nu este ușor să crești un copil singură, nu e ușor nici în doi, deci singur e cu atât mai dificil. Este o responsabilitate uriașă și, totodată, o experiență unică, frumoasă, care merită cu adevărat trăită. Evident că ideal este ca un copil să crească alături de ambii părinți, însă nu este un capăt de țară să crești singură un copil – cu multă iubire, voință și credință se poate.”

„Câteodată e mai OK să fii o mamă singură care își crește frumos copilul, decât să ai o familie în care există probleme mari, tensiune, nemulțumire, un climat psihic care afectează copilul”, a adăugat actrița pentru revista Viva!.

Alexandra Dinu și-a refăcut viața și trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste alături de Jeffrey Greenstein, care e actor și producător de film la Hollywood. Ea a revenit la prima ei pasiune, și anume televiziunea. Alexandra Dinu s-a alăturat sezonului 11 al emisiunii „Românii au talent” în calitate de jurată, alături de Andi Moisescu, Andra și Florin Călinescu.

Alexandra Dinu este o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. La începutul carierei a produs și a prezentat emisiunea ProMotor la PRO TV, iar din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și alături de actori cunoscuți, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Citește și:
Diana Dumitrescu le răspunde criticilor care contestă modul în care își crește copilul

Foto: Instagram PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people