Adda a fost umilită de un coleg din industria muzicală: „Nu s-a băgat nimeni”

Adda a povestit un episod în care a fost umilită verbal de un coleg de breaslă.

Adda a fost umilită de un coleg din industria muzicală: "Nu s-a băgat nimeni"

Adda a povestit în podcastul „Acasă la Măruță” despre un episod în care a fost umilită de un coleg de breaslă. Cântăreața nu i-a dezvăluit identitatea acelei persoane din industria muzicală la care face referire.

Adda a făcut dezvăluiri despre un incident, în cadrul căruia a fost victima unei umilințe verbale și aproape fizice din partea unui coleg din industrie. Artista a precizat faptul că în momentul în care a avut loc incidentul, care s-a desfășurat la niște filmări, nicio altă persoană care era de față nu a intervenit pentru a-i lua apărarea. 

„Umilința a fost când un bărbat din această industrie, nu vreau să-i dau numele sub nicio formă, m-a umilit foarte rău, a fost o umilință verbală, aproape și fizică. Problema a fost că era de față cu multă lume din industrie care nu s-a băgat. M-a făcut în toate felurile. Mi-a zis că eu nu sunt un artist, că sunt de rahat, că nu știu să cânt, că n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele că stau pe lângă el. Mi-a zis că eu sunt luată de pe stradă, că eu nu sunt femeie, că eu sunt bărbat. Era la niște filmări. El îmi spunea lucrurile astea și nu s-a băgat nimeni. Se uitau la spectacol. Trebuia să le dau popcorn. Și după aia a fost: „S-a enervat și el, se mai întâmplă.” Abuzul ăsta emoțional, verbal, e normal? A venit o femeie să-mi zică chestia asta, că „se mai întâmplă.” Adică tu ca femeie accepți asta? Ți se pare normal?”.

Adda a vorbit în continuare despre felul în care a reacționat în momentul în care a fost umilită verbal și aproape fizic de un coleg de breaslă. Artista a precizat că acea persoană și-a cerut iertare. 

„Eu am înghețat puțin, însă am avut cuvintele la mine. M-a durut carnea de nedreptate. O durere din aia nașpa, mă durea sufletul rău de tot pentru că nu putem să concep cum să se întâmplă așa ceva. (…) Și-a cerut scuze și am apreciat. Mă gândesc că el m-a jignit atât de tare pentru că are și el o rană pe suflet”, a declarat Adda în podcastul „Acasă la Măruță.” 

Citește și:
Decizia radicală luată de CRBL după participarea la Survivor România: „Am făcut ședință de familie'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people