Adda, dezvăluiri despre suma incredibilă pe care a cheltuit-o pe analize pentru a afla de ce afecțiune suferă

În încercarea de a afla care este afecțiunea de care suferă, Adda a cheltuit o sumă considerabilă.

Adda, dezvăluiri despre suma incredibilă pe care a cheltuit-o pe analize pentru a afla de ce afecțiune suferă

Adda le-a povestit fanilor săi în urmă cu câteva luni care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista mărturisea că inițial i s-a pus un diagnostic greșit, dar după mai multe investigații, a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și a anunțat atunci că va urma o perioadă îndelungată un tratament.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Adda a vorbit despre suma considerabilă pe care a cheltuit-o pe analize pentru a afla care sunt afecțiunile de care suferă, iar suma nu este deloc una neglijabilă, ba din contră, este de ordinul miilor de euro.

„Te doare, umărul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boală foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu. M-am testat și așa am aflat, după ce am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia”, a spus Adda în cadrul emisiunii.

Ce tratament urmează acum Adda

Artista a dezvăluit acum că a început un nou tratament și a povestit în detaliu despre ce este vorba prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz la mă-sa, o halesc pe toată! Sunt la Constanta de două zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici. Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă ca să-i dau lu Gogu să zacă. Multumesc încă o dată dr Bogdan Cristian Ion, dr Ana Maria Dinu și întregului personal (…). Pe lângă faptul că sunteți DOCTORI, ASISTENTE – pasionați și tratați niște probleme atât de dificil de abordat, sunteti OAMENI cu litere mari… și nah… nu știu ce să mai zic să nu fiu prea emoțională. Dar sunteți minunați! Și vă mulțumesc!”, a scris Adda pe contul de Instagram, alături de câteva imagini din timpul tratamentului.

Adda a povestit cum a aflat care sunt afecțiunile de care suferă

Adda a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV și a vorbit despre cum se simte acum și cum a evoluat boala, povestind și că, după multe investigații, a aflat că nu s-a îmbolnăvit din cauza mușcăturii unui țânțar sau a unei căpușe, ci a moștenit congenital, de la mama ei.

„Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, e mai greu să ții cu salată verde. Eu sunt un caz fericit, din fericire, doar s-a inflamat creierul, nu a apucat să mănânce din creier, pentru că se întâmplă.
Dacă diagnostichezi prea târziu, se întâmplă să ai niște găurele, eu zic pe românește, să se înțeleagă. Am avut doar creierul umflat, nu a fost mâncat, a fost doar inflamat, câteodată se retrage, în funcție de zile”, a povestit Adda în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Artista a făcut câteva declarații și despre modul în care s-a îmbolnăvit.

„S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă. E foarte important să mâncăm sănătos”, a mai spus Adda în emisiunea lui Măruță.

O lungă perioadă de timp, vedeta a stat departe de lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe tratament. Din fericire, Adda a dat semne că începe să se simtă mai bine și a revenit pe scenă, după o pauză îndelungată. Totuși, investigațiile au arătat că boala a fost luată de la mama ei, congenital, iar vedeta a decis să o testeze imediat pe cea care i-a dat viață.

Medicul a sfătuit-o pe Adda să o testeze pe mama ei, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Cântăreața a explicat că boala poate fi prezentă în organism toată viața, însă anticorpii și sistemul imunitar puternic nu-i permit să scape de sub control.

Citește și:
Ce a răspuns Vlad Gherman când a fost întrebat dacă mai este afectat de despărțirea de Cristina Ciobănașu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people