Mesajul transmis de Adda, după ce Justin Bieber a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă

Adda a avut o reacție pe rețelele de socializare, după ce Justin Bieber a dezvăluit care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă.

Mesajul transmis de Adda, după ce Justin Bieber a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă

Justin Bieber a anunțat în urmă cu câteva zile că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt care i-a provocat paralizie parțială. Din acest motiv, artistul a fost nevoit să își întrerupă turneul său, Justice World Tour

„După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței mele. Această nară nu se mișcă. Deci, există o paralizie completă pe această parte a feței mele. Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți”, a transmis Justin Bieber pe Instagram. 

Adda s-a simțit deranjată de comentariile negative care au apărut pe rețelele de socializare, după ce Justin Bieber a dezvăluit ce probleme de sănătate are. 

„Se numește „boala sărutului” în termeni populari pentru că se transmite prin fluide. Virusul EPSTEIN BARR – îl luăm toți în copilărie de la mâini murdare etc și avem simptome „inofensive” care imită răceala. El se reactivează de mai multe ori pe parcursul vieții și provoacă de la tiroidita Hashimoto la cancer limfatic, boala Lyme, leucemii, paralizii, etc. Ar trebui să ne testăm anticorpii igm igg cel puțin de 2 ori pe an. Sunt peste 60 de tulpini și o mare parte din probleme (dacă avem) sunt de la EBV. Din cauza imunității scăzute, alimentație sau alte afecțiuni colaterale, când se reactivează, face ravagii. Nu se poate trata – pentru că este virus – se poate doar menține în stare latentă în celule”, a scris Adda. 

„Majoritatea oamenilor cu probleme mari de sănătate, chiar și cu alergii, urticarii, probleme hormonale, boli autoimune, parazitare, de sânge, au acest virus reactivat. Femeile care au ganglioni inflamați inghinal, la sâni, axilă, etc. – au acest virus reactivat. Hai să nu mai râdem că se poate întâmpla oricui!”, a adăugat artista. 

În 2020, Justin Bieber povestea că a fost diagnosticat cu boala Lyme. 

„În timp ce multe persoane spuneau că Justin Bieber arată oribil, ia droguri, etc., ei nu au realizat că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme și, totodată, am avut un caz grav de mononucleoză, pielea mea, funcțiile creierului, energia și întreaga sănătate fiind afectate”, povestea artistul la vremea respectivă. 

Adda a dezvăluit în luna februarie că a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și a anunțat că va urma o perioadă un tratament agresiv, după ce inițial i s-a pus un diagnostic greșit. În cadrul unui interviu pentru impact.ro, cântăreața a făcut mărturisiri despre tratamentul pe care îl urmează.

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. (…) „Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine. (…) Nu am ce face, nu vreau să fiu victimă, femeia care stă și plânge. Vreau să-mi trăiesc viața, m-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om.”

Citește și:
De ce s-a destrămat căsătoria dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu. Fostul fotbalist a făcut dezvăluiri

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people