Justin Bieber, noi detalii despre boala care i-a paralizat parțial fața: „Totul se întâmplă cu un motiv”

Justin Bieber a transmis un mesaj prin care și-a ținut fanii la curent referitor la starea sa de sănătate.

Justin Bieber, noi detalii despre boala care i-a paralizat parțial fața: „Totul se întâmplă cu un motiv”

Justin Bieber și-a împărtășit speranțele de însănătoșire în urma unei boli care i-a provocat paralizie facială. Starul pop canadian în vârstă de 28 de ani a postat pe Instagram un videoclip în care dezvăluie că a fost diagnosticat cu o afecțiune rară numită sindromul Ramsay Hunt.

Justin Bieber a transmis un mesaj legat de boala care i-a provocat paralizie

Cântărețul se confruntă cu o problemă de sănătate care i-a provocat paralizie parțială și a vrut să îi țină pe fani la curent cu starea sa. Marți, el a postat din nou pe Instagram un mesaj în care anunță că se simte ceva mai bine, găsind alinare în credința față de Dumnezeu. Artistul a oferit și câteva detalii despre diagnosticul său, fiind vorba despre o afecțiune rară care i-a afectat jumătate de chip. Prin urmare, Justin Bieber și-a anunțat admiratorii că va amâna următoarele sale turnee.

„Am vrut să împărtășesc un pic din ceea ce am simțit. Fiecare zi a devenit mai bună și prin tot disconfortul am găsit alinare în Cel care m-a proiectat și mă cunoaște. Mi-am amintit că El mă cunoaște pe mine în întregime. El cunoaște cele mai întunecate părți din mine despre care nu vreau să știe nimeni și mă primește constant în brațele Sale iubitoare. Știu că această furtună va trece, dar între timp Iisus este cu mine.„., a spus Justin Bieber.

Artistul se confruntă cu o afecțiune neurologică rară

Bieber și-a anunțat vineri pe Instagram diagnosticul de tulburare neurologică rară, provocând o undă de șoc în întreaga industrie muzicală și nu numai. Sindromul Ramsay Hunt este marcat de o erupție cutanată dureroasă în jurul urechii, pe față sau pe gură, potrivit spitalului Mount Sinai din New York. Acesta se manifestă atunci când virusul varicelo-zosterian infectează un nerv din cap și poate provoca uneori paralizie.

„După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței mele. Această nară nu se mișcă. Mă voi face bine și fac toate aceste exerciții faciale pentru ca fața mea să revină la normal și va reveni la normal. Nu știm cât timp va dura, dar va fi bine. Am speranță și am încredere în Dumnezeu și am încredere că totul se întâmplă cu un motiv.”, a declarat artistul.

Recuperarea lui Bieber ar putea dura până la șase luni

Justin Bieber ar putea fi nevoit să aștepte până la șase luni pentru ca paralizia facială să dispară complet, iar medicii au avertizat că sindromul Ramsay Hunt, cu care a fost diagnosticat, ar putea provoca, de asemenea, pierderea auzului. Dr. Josh Rosenberg, un chirurg plastician facial de la centrul medical Mount Sinai din New York, a declarat pentru DailyMail.com că, în decurs de trei până la șase luni, pacienții tind să aibă o idee bună despre cât de bine s-au recuperat.

Aproximativ cinci din 100.000 de persoane dezvoltă sindromul Ramsay Hunt în SUA în fiecare an, potrivit Organizației Naționale pentru Boli Rare. Dr. Nina Lu, expert în paralizie facială la Universitatea din Washington, a explicat că ar putea dura luni de zile până când cântărețul își va reveni. Cu toate acestea, ea a adăugat că este puțin probabil ca paralizia să fie permanentă.

Ambii medici au subliniat, totuși, că, datorită vârstei tinere a lui Bieber, recuperarea sa ar putea dura doar câteva săptămâni.

Un prieten al lui Bieber a declarat pentru Page Six săptămâna trecută că și cei dragi anticipează o recuperare cu succes. De atunci, artistul a fost nevoit să își pună angajamentele profesionale în așteptare. Cântărețul își va relua turneul muzical după ce se va recupera, fiind ținut sub observația constantă a medicilor.

Citește și:
Mărturisirea făcută de CRBL, după 14 ani de căsnicie cu soția lui: „Suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people