Mărturisirea făcută de CRBL, după 14 ani de căsnicie cu soția lui: „Suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul”

CRBL a vorbit cu sinceritate despre relația cu soția lui, Elena, și despre momentele dificile pe care le-au întâmpinat în căsnicie.

Mărturisirea făcută de CRBL, după 14 ani de căsnicie cu soția lui: "Suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul"

Eduard Mihail Andreianu sau CRBL, așa cum este cunoscut publicului larg, și partenera lui de viață s-au cunoscut în 2007 în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine” de la PRO TV, acolo unde artistul era concurent, iar Elena era în postura de coregrafă.

CRBL și Elena s-au căsătorit în 2008 și au împreună o fată, pe nume Alesia. Într-un interviu pentru VIVA!, fostul concurent de la Survivor a făcut mărturisiri despre relația cu soția lui, despre care spune că l-a înțeles și l-a sprijinit în toate lucrurile pe care le-a realizat până acum. 

„Noi doi suntem la extreme, plus cu minus, dar ne completăm reciproc perfect. Este o persoană cu caracter, o campioană de dans sportiv fără copilărie, dar cu ambiția de a deveni cea mai bună. Este o eroină pentru mine, ținând cont că este mult mai matură decât multe fete, indiferent de vârstă. O iubesc foarte tare și îi mulțumesc că m-a înțeles și că m-a susținut în tot ce am realizat până acum. Uitându-ne la Alesia, suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul.”

În ciuda faptului că sunt împreună de 15 ani, CRBL a povestit că el și soția lui au întâmpinat pe parcurs și momente de tensiune ori de cumpănă, dar pe care le-au depășit prin intermediul comunicării.

„Suntem foarte bine. Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine. A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu? Suntem vinovați amândoi pentru acești 15 ani.”

De asemenea, artistul a recunoscut că el și soția lui au avut și discuții referitoare la divorț

„Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții”, a adăugat CRBL pentru VIVA!.

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața sentimentală. Ce spune artista despre căsătorie: „Îmi trăiesc iubirea departe'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people