Vizită la președinte: Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au văzut cu Emmanuel Macron

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au întâlnit cu președintele francez Emmanuel Macron și cu soția sa, Brigitte, iar ținutele lor au fost aspru criticate.

Vizită la președinte: Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au văzut cu Emmanuel Macron

Instagram-ul s-a cutremurat săptămâna asta, când Justin Bieber a postat o fotografie în care apare alături de soția lui, Hailey Baldwin, și de președintele Franței, Emmanuel Macron împreună cu soția acestuia.

Pentru vizita privilegiată la Palatul Élysée, Bieber a optat pentru un costum negru cu dungi de la Celine și adidași Nike albaștri cu alb. Nu a purtat cravată, cum ar fi de așteptat pentru o asemenea ocazie, ci un colier cu mărgele masive și un lanț, cu atât mai evidente cu cât cămașa albă, dungată și ea, era lejer descheiată la gât.

Baldwin, care are 24 de ani, a atras și mai mult atenția cu alegerea ei vestimentară – sandale cu toc, o fustă creion bej închis și un top asortat, care lăsa abdomenul și, în general, multă piele la vedere, prea multă, au susținut unii comentatori, pentru o vizită la un președinte.

„Cu toți banii pe care îi aveți, ar fi trebuit să vă îmbrăcați mai elegant, e o lipsă de respect pentru președintele respectiv,” a scris cineva.

„Ar trebui să fii mai formal atunci când vizitezi politicieni,” a spus altcineva.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Brigitte Macron, care apare în fotografie îmbrăcată într-o rochie albă, sobră, asortată cu un pardesiu cu mâneci lungi, pare să fie de acord. Dar look-ul lui Baldwin, extras din colecția Fall 2021 LaQuan Smith, reflectă foarte bine stilul modern, îndrăzneț și în același timp luxos promovat de designerii americani tineri. Și, în fond, o generație întreagă de influencers care nu simt nevoia să se conformeze unor etichete doar pentru că ele sunt impuse parcă dintotdeauna.

Cum Bieber nu a însoțit fotografia oficială de nicio explicație, motivul acestei întâlniri inedite rămâne un mister.

Aparent, cuplul care s-a căsătorit în 2018, după ce Bieber a avut o relație tulbure și controversată cu Selena Gomez, petrece câteva zile romantice la Paris.

Citește și:

Selena Gomez recunoaște că nu a avut noroc în dragoste: „Relațiile mele au fost blestemate'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video