Selena Gomez recunoaște că nu a avut noroc în dragoste: „Relațiile mele au fost blestemate”

Cântăreața de 29 de ani a discutat cu Vogue Australia despre relații și despre cum vede viața după pandemie.

Selena Gomez recunoaște că nu a avut noroc în dragoste: „Relațiile mele au fost blestemate”

Relațiile Selenei Gomez, în frunte cu cea cu Justin Bieber, au fost trăite mai mereu în lumina reflectoarelor. Justin și Selena au fost într-o relație cu împăcări și despărțiri timp de 7 ani. În 2018, la puțin timp după ce s-au despărțit, Justin s-a logodit cu modelul Hailey Bieber, care acum îi este soție.

Gomez a atras atenția presei și când a ieșit cu Orlando Bloom, Nick Jonas sau cu The Weeknd. Într-un interviu recent acordat Vogue Australia, vedeta a răspuns cu sinceritate întrebărilor legate de bărbați, spunând că nu a prea avut noroc în dragoste.

„Cred că majoritatea experiențelor mele în relații au fost blestemate,” a spus ea. „Eram prea tânără pentru a fi expusă la anumite lucruri când eram în acele relații.”

Gomez a vorbit și despre semnificația cuvântului rare, pentru ea, un cuvânt pe care îl are tatuat pe gât, care a dat numele liniei sale de machiaj, Rare Beauty, cât și titlul ultimului ei album. „Cred că trebuia să-mi găsesc un cuvânt pentru mine, pentru că mă simțeam atât de mai-puțin-decât în relațiile trecute și niciodată nu mă simțeam cu adevărat egală,” a dezvăluit ea.

Într-un interviu mai vechi pentru Spotify, Gomez a vorbit de asemenea despre importanța cuvântului pentru ea. „Simțeam că așa eram eu, dacă acest lucru are sens. Evident, am avut multe probleme în trecut cu încrederea în mine. Încă mă lupt cu asta, va fi ceva la care voi lucra mereu. Acest nume a devenit atât de important pentru mine încă din clipa în care l-am auzit. Pentru mine este foarte special. Și dacă pot face ceva pentru femei și bărbați, este să le spun că sunt apreciați, unici și importanți.”

Vedeta, care știe foarte bine cât de importantă este sănătatea, a răspuns cu sinceritate și atunci când a fost întrebată de Vogue dacă și-a făcut vaccinul anti-COVID19. „Da. Sunt din Texas, așa că există unii membri ai familiei care sunt puțin sceptici, dar toată lumea din viața mea imediată s-a vaccinat… Știu că poate veni cu multe, dar eu am fost perfect OK după. Și simt – chiar dacă îmi port masca, iau toate măsurile de precauție – mă simt cu siguranță mai protejată.”

Citește și:

Selena Gomez, apariție șocantă: plină de sânge și înconjurată de poliție

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video