(P) Spune NU ochelarilor!

Uita de inconfortul ochelarilor si riscurile la care te supui prin utilizarea lentilelor de contact!

(P) Spune NU ochelarilor!

Europe Eye, cel mai modern spital privat de oftalmologie din Sud-Estul Europei, iti ofera cea mai sigura si cea mai precisa interventie laser pentru corectarea viciilor de refractie (miopie, hipermetropie, astigmatism): Femtolasik.

FEMTOLASIK combina in intregime cele mai noi dezvoltari ale aplicatiilor laser, generand un grad sporit de confort in timpul si dupa interventia propriu-zisa. Majoritatea pacientilor isi continua activitatea zilnica inca din prima zi de dupa operatie.

Ochii, si implicit privirea, reprezinta fara nicio indoiala acea parte a corpului uman care ne tradeaza cel mai fidel emotiile, sentimentele, gandurile, starile de spirit, fiind un agent activ al influentei pe care o persoana o poate exercita asupra alteia.

Contactul vizual direct reprezinta un instrument puternic in relatia cu alte persoane, o baza reala de comunicare cu cei din jurul nostru putandu-se realiza numai daca ne privim ochi in ochi.

S-a constat ca, pentru a construi relatii bune cu o alta persoana, privirea noastra trebuie sa se intalneasca cu cea a interlocutorului aproximativ 60-70% din timp. Aceasta trezeste si simpatia celeilalte persoane fata de noi.

Increderea in sine reprezinta un factor esential in asigurarea succesului, lipsa acesteia fiind evidentiata de o privire ascunsa, evitarea contactului vizual sau clipit des.
De cele mai multe ori, alternativa la ochelari este reprezentata de lentilele de contact, insa purtarea acestora presupune un risc crescut de a dezvolta serioase infectii, alergii sau leziuni ale corneei.

Femtolasik va ofera sansa unui nou inceput!

Puteti practica sporturile preferate fara niciun impediment, puteti avea un stil de viata mai activ si va puteti implica in diverse activitati fara a mai avea grija ochelarilor.

Cui i se recomanda Femtolasik?

Candidatul ideal pentru Femtolasik trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa aiba peste 18 ani;
  • refractie stabila de cel putin un an;
  • grosime suficient de mare a corneei care sa-i permita chirurgului crearea unui flap cornean de o grosime adecvata;
  • sa prezinte vicii de refractie intre urmatoarele valori : miopie intre -1D si -12D, hipermetropie intre +1D si 6D, astigmatism de pana la +/-6D;
  • sa nu sufere de boli sistemice sau afectiuni autoimune (diabet, poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta).

Etapele tratamentului:

Pasul 1: evaluarea starii de sanatate a ochilor.

Primul pas in tratamentul FEMTOLASIK este reprezentat de determinarea trasaturilor caracteristice ale corneei dumneavoastra, cu ajutorul investigatiilor refractive (topografie, pahimetrie, pupilometrie, microscopie speculara), in urma carora medicul va decide daca sunteti eligibil pentru acest tip de tratament.

Pasul 2: tratamentul dumneavoastra laser personalizat Femtolasik.

Interventia se desfasoara in 2 etape :

Etapa I: crearea flap-ului cornean prin metoda de tehnologie avansata femto, metoda care nu implica utilizarea bisturiului, utilizand laserul cu femtosecunde Carl Zeiss Visumax, cel mai performant din lume la acest moment. In Europa, doar alte doua clinici dispun de un astfel de aparat sofisticat de o inaltă precizie si cu un nivel de siguranta deosebit.
Datorita tehnologiei laser Femtosecond, grosimea flap-ului poate fi personalizata in functie de grosimea corneei dvs, ceea ce permite chirurgia refractiva chiar si in cazul corneelor mai subtiri. De asemenea, acuratetea crearii flap-ului cu laserul femto este mult superioara crearii flap-ului cu microkeratonul automat, instrument folosit in metoda clasica LASIK.

Etapa II: dupa realizarea flap-ului cornean, se efectueaza ablatia dioptriilor cu laserul excimer, prin tehnica ablatiei customizate.

Ablatia dioptriilor se poate realiza cu Laserul Excimer Zeiss Mel 80 (laserul de top al companiei Carl Zeiss) sau Schwind Amaris 750 S, cel mai performant si mai precis laser refractiv (de tratament al viciilor de refractie) al momentului si singurul aparat cu scanare 6D (6 dimensiuni). Utilizarea unuia dintre cei doi laseri excimeri se realizeaza in functie de specificul fiecarui caz.

Ablatia customizata, avand cea mai larga deschidere pentru tratarea defectelor de refractie a primit confirmarea Autoritatii Americane pentru Medicamente si Hrana (FDA).
Rezultatele tratamentului cu FEMTOLASIK sunt recunoscute pe plan international si se bucura de aprecieri din partea celor mai prestigioase Asociatii si Organizatii de Sanatate, metoda fiind atat de sigura si precisa incat aceasta este aplicata astronautilor NASA si pilotilor din cadrul Fortelor Armate Americane!

Intr-o lume a vitezei, in care mediul dinamic in care ne desfasuram activitatile zilnice ne obliga sa fim prezenti si interactivi in cea mai mare parte a timpului, vederea reprezinta un factor esential in indeplinirea cu succes a tot ce ne propunem, metoda Femtolasik reprezentand solutia ideala in tratarea viciilor de refractie!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet