Mundo Verde – gama ta expert in suplimente alimentare

Suplimentele sunt definite ca produse alimentare, al caror scop este sa completeze dieta normala, reprezentand surse concentrate de nutrienti sau alte substante, cu efect nutritional sau fiziologic.

Mundo Verde – gama ta expert in suplimente alimentare

Mundo Verde – gama expert in suplimente alimentare este produsa in Romania, sub licenta britanica si este distribuita in exclusivitate pe piata romaneasca de catre Laropharm. Noutatea este reprezentata de calitatea ingredientelor utilizate pentru producerea suplimentelor alimentare din gama “Mundo Verde”, fiecare produs avand o formula inovativa distincta.

Gama expert de suplimente alimentare ”Mundo Verde” cuprinde 8 produse: Acidostop, Benecord, Dormir Forte, Mediteraneo, Normoglu, Omegavita, Opticlar, Osteocomplex, dintre care sunt disponibile pe piata: Acidostop, Benecord, Dormir Forte, Osteocomplex, urmand ca in luna iunie gama sa fie extinsa pana la 10 produse. Fiecare produs are cate o denumire specifica, caracteristica categoriei din care face parte.

Acidostop combina capacitatea de neutralizare rapida a excesului de acid gastric a carbonatilor de calciu si magneziu cu efectul tonic si regenerator al extractului de lemn-dulce deglicirinizat asupra mucoasei digestive.

Benecord reuneste intr-o singura formula vitamine, nutrienti esentiali si substante naturale cu efecte benefice asupra sistemului cardiovascular.

Dormir Forte – contine melatonina, hormon natural produs de o glanda din creier, care contribuie la echilibrarea ciclului veghe-somn, actionand asupra receptorilor specifici din anumite zone ale creierului.

Osteocomplex – combina in aceeasi formula vitamine si minerale ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Sub deviza: ”Natura buna trece primejdia rea”, produsele din gama de suplimente alimentare Mundo Verde sunt o sursa eficienta de imbunatatire a starii generale de sanatate.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet