Fetița ucraineană care a emoționat cu melodia „Let It Go” a interpretat imnul țării sale în Polonia, în fața a mii de oameni

Fetița care a devenit virală cu interpretarea piesei „Let It Go” într-un buncăr din Ucraina, a cântat imnul țării sale în Polonia.

Fetița ucraineană care a emoționat cu melodia „Let It Go” a interpretat imnul țării sale în Polonia, în fața a mii de oameni

Amelia Anisovych, fetița de 7 ani care a devenit virală pentru că a cântat „Let It Go” din Frozen într-un adăpost anti-bombă din Ucraina, a interpretat imnul țării sale în timpul unui concert caritabil duminică seara.

La Arena Atlas din Lodz, Anisovych a cântat imnul țării sale natale în fața a mii de oameni, ca parte a evenimentului „Împreună cu Ucraina”. Acesta ar fi strâns fonduri pentru a sprijini Acțiunea Umanitară Poloneză (PAH), o organizație care oferă ajutor victimelor invaziei Ucrainei.

Fetița care a devenit virală cu „Let It Go” a cântat imnul Ucrainei în Polonia

Clipul lui Anisovych de la începutul acestei luni începe cu ea stând în fața unui grup de oameni care se adăpostesc în mijlocul violenței. Pe măsură ce ea începe să cânte primele versuri din „Let It Go”, grupul tace, iar unii își scot telefoanele pentru a filma. Potrivit CNN, videoclipul a fost înregistrat într-un adăpost din Kiev, capitala Ucrainei.

Interpretarea micuței Anisovych a atras și atenția Idinei Menzel, care a cântat prima dată „Let It Go” în rolul Elsei în popularul film Disney. Vorbind cu BBC Breakfast, Anisovych a spus că este recunoscătoare pentru răspunsul pe care l-a primit și pentru toți cei cărora le place să cânte. Prin urmare, micuța a urcat pe scenă în Polonia pentru a interpreta cu emoție imnul țării sale.

„Exersez să cânt în fiecare zi dimineața, după-amiaza și seara. Repet și de aceea a ieșit atât de bine. Întotdeauna a fost visul meu să cânt.”, a spus Anisovych.

Anisovych, are stă în prezent cu bunica ei în Polonia, este unul dintre mulții civili care au părăsit conflictul din Ucraina pe fondul atacului Rusiei asupra țării, care continuă după ce forțele lor au lansat o invazie la scară largă pe 24 februarie. Este primul conflict terestru major din Europa în ultimele decenii.

Milioane de ucraineni au fugit, confirmă ONU. Invazia, ordonată de președintele rus Vladimir Putin, a atras condamnări în întreaga lume și sancțiuni economice din ce în ce mai severe împotriva Rusiei.

Citește și:
Celebrul balerin Mikhail Baryshnikov îndeamnă poporul rus să ofere ajutor refugiaților ucraineni

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle