Volodimir Zelenski a stat de vorbă cu Mila Kunis și Ashton Kutcher. Cei doi actori au strâns 35 de milioane de dolari pentru refugiații din Ucraina

Volodimir Zelenski le-a mulțumit celor doi actori pentru ajutorul financiar pe care l-au oferit refugiaților ucraineni.

Volodimir Zelenski a stat de vorbă cu Mila Kunis și Ashton Kutcher. Cei doi actori au strâns 35 de milioane de dolari pentru refugiații din Ucraina

Volodimir Zelenski a avut ieri o conferință video cu Mila Kunis și Ashton Kutcher. Președintele Ucrainei a ținut să le mulțumească celor doi actori pentru ajutorul pe care l-au oferit țării sale, celebrul cuplu reușind să strângă 35 de milioane de dolari pentru refugiații ucraineni.

Ashton Kutcher și Mila Kunis s-au numărat printre primii care au reacţionat la durerea noastră. Ei au strâns deja 35 de milioane de dolari şi îi trimit către Flexport şi Airbnb pentru a-i ajuta pe refugiaţii ucraineni. Recunoscător pentru susţinerea lor. Impresionat de determinarea lor. Ei inspiră lumea. #StandWithUkraine”, a scris Zelenski pe Twitter.

Într-o altă declarație, pe care a făcut-o în urmă cu o săptămână, președintele Ucrainei a adăugat că cei doi actori sunt „un cuplu celebru care crede cu sinceritate în noi, în victoria noastră, în viitorul nostru. Au ajutat refugiații printr-o strângere de fonduri. Au reușit să strângă deja 35 de milioane de dolari. Le mulțumesc în numele poporului nostru, în numele tuturor”.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat că încep strângerea de fonduri pe 3 martie, la mai puțin de o săptămână de la invazia Rusiei în țara natală a actriței. Cei doi au declarat prin intermediul unui clip video postat pe Instagram că vor dona 3 milioane de dolari sub formă de ajutor umanitar pentru Ucraina și că intenționează să organizeze o strângere de fonduri care să atingă suma de 30 de milioane de dolari. După anunțul că au depășit obiectivul, au dezvăluit că îl vor mări la 40 de milioane de dolari, pentru că oamenii au continuat să doneze.

„Suntem copleșiți de recunoștință pentru sprijinul vostru și, deși acest lucru este departe de a rezolva problema, efortul nostru colectiv va oferi un ajutor pentru atât de mulți oameni în timp ce merg înainte în viitorul lor plin de incertitudine”, a spus Mila.

Pe măsură ce războiul din Ucraina continuă, Kutcher a oferit asigurări cu privire la faptul că alte donații vor continua să fie direcționate către ucraineni. Actorul a promis că fiecare dolar strâns va fi folosit pentru ajutorarea victimelor războiului din Ucraina.

„Munca noastră nu este terminată. Vom face tot ce putem pentru a ne asigura că dragostea care a venit din partea voastră ca parte a acestei campanii are un impact maxim asupra celor care au nevoie. Pe măsură ce fondurile continuă să vină, vom trata fiecare dolar ca și cum ar fi fost donat din buzunarul nostru: cu respect și onoare pentru munca care a fost făcută pentru a-l câștiga, cu dragostea cu care a fost dat și dorința ca acesta să fie maximizat pentru rezultate pozitive pentru ceilalți”, a spus actorul.

Citește și:
Celebrul balerin Mikhail Baryshnikov îndeamnă poporul rus să ofere ajutor refugiaților ucraineni

Foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people