Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat că au strâns 30 de milioane de dolari pentru victimele războiului din Ucraina

Mila Kunis și Ashton Kutcher au strâns 30 de milioane de dolari din donații pentru a-i ajuta pe ucraineni.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat că au strâns 30 de milioane de dolari pentru victimele războiului din Ucraina

Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat că și-au atins obiectivul de a strânge 30 de milioane de dolari pentru a ajuta Ucraina, în timp ce forțele ruse atacă țara. Cei doi au transmis un mesaj în semn de recunoștință, menționând că se vor asigura de faptul că orice sprijin suplimentar pe care îl vor primi îl vor direcționa pe GoFundMe pentru a-i ajuta în continuare pe ucraineni.

Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au atins obiectivul de a strânge 30 de milioane de dolari

Mila Kunis a menționat în cadrul unui video că ea și soțul ei, Ashton Kutcher, sunt foarte recunoscători pentru toți oamenii care le-au oferit sprijin. De asemenea, actrița le-a mulțumit pentru tot ajutorul acordat.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Suntem copleșiți de recunoștință pentru sprijinul vostru și, deși acest lucru este departe de a rezolva problema, efortul nostru colectiv va oferi un ajutor pentru atât de mulți oameni în timp ce merg înainte în viitorul lor plin de incertitudine”, a spus actrița.

Pe măsură ce războiul din Ucraina continuă, Kutcher a oferit asigurări cu privire la faptul că alte donații vor continua să fie direcționate către ucraineni. Actorul a promis că fiecare dolar strâns va fi folosit pentru ajutorarea victimelor războiului din Ucraina.

„Munca noastră nu este terminată. Vom face tot ce putem pentru a ne asigura că dragostea care a venit din partea voastră ca parte a acestei campanii are un impact maxim asupra celor care au nevoie. Pe măsură ce fondurile continuă să vină, vom trata fiecare dolar ca și cum ar fi fost donat din buzunarul nostru: cu respect și onoare pentru munca care a fost făcută pentru a-l câștiga, cu dragostea cu care a fost dat și dorința ca acesta să fie maximizat pentru rezultate pozitive pentru ceilalți.”, a spus actorul.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A post shared by Mila Kunis (@mila_kunis_officiall)

Ce obiectiv mai au Mila Kunis și Ashton Kutcher

Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat că încep strângerea de fonduri pe 3 martie, la mai puțin de o săptămână de la invazia Rusiei în țara natală a actriței. Cei doi au declarat prin intermediul unui clip video postat pe Instagram că vor dona 3 milioane de dolari sub formă de ajutor umanitar pentru Ucraina și că intenționează să organizeze o strângere de fonduri care să atingă suma de 30 de milioane de dolari. După anunțul că au depășit obiectivul, au dezvăluit că îl vor mări la 40 de milioane de dolari pentru că oamenii au continuat să doneze.

Citește și:
Hillary Clinton mulțumește Rusiei pentru „Premiul pentru întreaga carieră' după ce oficialii de la Kremlin i-au interzis accesul pe teritoriul rusesc

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video