Leonardo DiCaprio, mesaj emoționant în contextul războiului din Ucraina: „Au pierdut totul”

Leonardo DiCaprio a postat o imagine emoționantă din România, alături de un mesaj de susținere pentru victimele războiului din Ucraina.

Leonardo DiCaprio, mesaj emoționant în contextul războiului din Ucraina: "Au pierdut totul"

Leonardo DiCaprio este unul dintre marii actori care s-au implicat activ în strângerile de fonduri pentru victimele din Ucraina. Încă de la începutul atacului Rusiei a fost alături de refugiații ucraineni care au fugit din țară, însă care au acum nevoie de ajutor din partea oamenilor.

Leonardo DiCaprio a publicat o fotografie emoționantă din România

Leonardo DiCaprio a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini emoționante cu refugiații din Ucraina care au ajuns în țările vecine, fiind ajutați de autorități și voluntari. Actorul laudă inițiativa organizațiilor umanitare care au grijă de cei care au fugit din calea războiului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supraviețuire. Organizații umanitare precum @SavetheChildren, @careorg @IRC și @refugees sunt la fața locului, dedicându-și personalul și resursele pentru a sprijini familiile și oamenii nevinovați”, a fost mesajul trasnmis de Leonardo DiCaprio pe Instagram.

Ceea ce au observat foarte mulți a fost faptul că prima imagine postată de actor pe rețelele de socializare este realizată în România. Fotografia înfățișează o mamă, alături de cei doi copii ai săi, care sunt ajutați de către un voluntar ISU. De asemenea, acesta a distribuit și alte imagini cu dezastrele produse în Ucraina, dar și cu femei și copii întâmpinați de voluntari de la UNICEF.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

Leonardo DiCaprio sprijină victimele din Ucraina

În urmă cu câteva zile a circulat în mediul online o informație falsă potrivit căreia Leonardo DiCaprio ar fi donat 10 milioane de dolari pentru organizațiile caritabile care îi ajută pe refugiații ucraineni. Cu toate acestea, o sursă apropiată actorului a dezvăluit că acesta a donat totuși o sumă importantă către CARE, Comitetul Internațional de Salvare, Agenția ONU pentru refugiați și Salvați Copiii.

Citește și:
Olena Zelenska, apel emoționant în numele femeilor și copiii din Ucraina: „Fiecare gest umanitar și de bunătate este vital'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video