Momentul care a emoționat o lume întreagă! O fetiță ucraineană a interpretat piesa „Let It Go” din adăpostul antibombă din Kiev

O tânără de origine ucraineană a mișcat o lume întreagă cu interpretarea piesei „Let It Go”, dintr-un buncăr antibombardament din Kiev.

Momentul care a emoționat o lume întreagă! O fetiță ucraineană a interpretat piesa „Let It Go” din adăpostul antibombă din Kiev

O tânără de origine ucraineană a impresionat o lume întreagă cu interpretarea emoționantă a piesei „Let It Go”, dintr-un adăpost antibombă din Kiev, în mijlocul invaziei ruse. Marta Smekhova, care a distribuit filmarea, a scris că Amelia i-a spus că visează să cânte pe o scenă grandioasă.

„Toată lumea își lasă treburile deoparte și ascultă un cântec al acestei fete care tocmai strălucește. Nici bărbații nu și-au putut reține lacrimile.”, a scris Smekhova pe Facebook.

Videoclipul viral a impresionat-o profund și pe artista care a făcut celebru cântecul, vedeta „Frozen Idina Menzel. „Te vedem, te vedem cu adevărat”, a scris artista pe contul său de Twitter.

Smekhova a păstrat pe pagina sa de Facebook un album digital cu acoperirea media larg răspândită a Ameliei, alias Amelka. O postare a prezentat o reacție a lui Anderson Cooper, de la CNN. Acesta s-a arătat complet mișcat de interpretarea fetiței și i-a mulțumit pentru acest moment.

„Este greu să spui ceva după asta, cu excepția mulțumirilor, Amelia. Mulțumesc pentru acest har.”, a scris Anderson Cooper.

Luni, Richard Engel de la NBC a împărtășit momentul în care tânăra a cântat „Let It Go”, în timp ce forțele ruse continuă să avanseze în Ucraina. Acesta a raportat direct din tren și a mărturisit că este uimit de faptul că o fetiță a reușit să mențină moralul ridicat oamenilor ascunși într-un adăpost antibombardament.

„Oamenii dau dovadă de o rezistență extraordinară. Jos, într-un adăpost, iar adăposturile sunt locuri triste, singuratice, claustrofobe, a fost o fată care a decis să distreze adăpostul cântând ‘Frozen’. Nimeni nu a întrerupt-o”, a scris Engel.

În clipul, care a început să circule pe rețelele de socializare în weekend, o fetiță veselă care poartă un pulover cu stele argintii cântă melodia iconică. Întregul adăpost se liniștește pentru a asculta spectacolul ei. La finalul piesei, tânăra cântăreață primește aplauze de la toți cei din jurul ei.

Citește și:
Mesajul Papei Francisc despre războiul din Ucraina: „seamănă moarte, distrugere și nenorocire'

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle