Elsa va avea o iubită în „Frozen 2”? Ce dezvăluie regizorul

"Frozen” este fără îndoială una dintre cele mai populare animații din toate timpurile și, spre încântarea celor mici – și nu numai – va avea și o continuare.

Elsa va avea o iubită în „Frozen 2”? Ce dezvăluie regizorul

Filmul „Frozen 2' este programat să apară în cinematografele din întreaga lume în noiembrie 2019 și se preconizează că rezervă multe surprize plăcute.

Jennifer Lee, regizorul filmului de animație, a acordat un interviu pubicației The Huffington Post, interviu în cadrul căruia a răspuns la multe dintre întrebările pe care fanii le au despre noul film.

Una dintre cel mai des vehiculate întrebări – care a dat naștere și la numeroase controverse – este: „Va avea Elsa o iubită”?

„Încotro ne îndreptăm cu acest film, avem tone de discuții pe această temă și suntem conștienți și atenți la toate aceste lucruri”, a spus regizorul.

Deși replica lui Lee nu oferă clar un răspuns la întrebarea pe care fanii au pus-o de atâtea ori, regizoarea s-a declarat încântată de dezbaterile online care au apărut încă de când s-a anunțat realizarea filmului.

„Îmi place tot ceea ce oamenii spun și ce gândesc despre filmul nostru – este un dialog creativ -, că Elsa este un personaj minunat, cu care multe persoane rezonează”, a spus Lee. „Înseamnă enorm pentru noi faptul că suntem parte din aceste conversații”.

Rămâne doar să așteptăm apariția în cinematografe a filmului pentru a descoperi dacă producătorii animației au decis să dea curs propunerilor făcute de fani, ceea ce ar fi un pas mare pentru cinematografia mondială.

Citește și:
Filme clasice pe care trebuie să le vezi măcar o dată în viață

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle