De ce ai nevoie de un Health Coach? (de Sorina Fredholm)

Într-o lume în care informația este la îndemâna tuturor, internetul este o sursă inepuizabilă de informații, de la rețete la antrenamente, mituri și studii iar un stil de viata sănătos este în mare trend, este momentul să stabilești care îți sunt obiectivele și cum poți să le atingi.

De ce ai nevoie de un Health Coach? (de Sorina Fredholm)

Mulți însă și-au luat sănătatea în propriile mâinile și au experimentat o grămadă de diete și programe. La pachet cu asta a venit și eșecul, dezamăgirea și mai multă confuzie decât oricând!

Realitatea e că nu există o abordare unică pentru toți și o multitudine de factori sunt implicați în atingerea echilibrului pe care îl căutăm cu toții. Conformația corpului, nivelul de activitate, programul zilnic, relațiile, preferințele personale, accesul la resurse și multe altele ne pot afecta în bine sau rău stilul de viață.

Aducerea acestora într-un program cu rezultate pozitive și durabile, și care să facă sens pentru fiecare, necesită o abordare personală, susținută de cunoștinte, îndrumare și motivare. Și aici vine în ajutor un expert în sănătate!

Acesta te poate îndruma și ajuta să iei deciziile bune pentru tine, să îți asumi responsabilitatea pentru sănătatea ta și în realizarea obiectivelor personale. Un astfel de expert te poate ajuta cu gestionarea greutății, poftele alimentare, somnul, energia de pe parcusul zilei, managementul stresului și motivația de care ai nevoie.

Iată 3 motive pentru care ai decide să apelezi la ajutorul unui health coach:

1. Vrei să fii mai activă, să mănânci mai sănătos și să îți îmbunătățești stilul de viață

Într-o zi ești la detox, a doua zi începi să te antrenezi pentru maraton iar a treia te simți deja epuizată si renunți la tot? Un plan personalizat, cu un expert dedicat, te poate ajuta să elimini presiunea unui stil de viață perfect și pur și simplu să începi să faci lucrurile pas cu pas, astfel ca tu să ajungi să faci o schimbare durabilă a stilului de viață. Acest expert te poate îndruma spre un plan de alimentație și activitate care să funcționeze cel mai bine pentru mintea, corpul și sufletul tău.

2. Ai nevoie de îndrumare și suport ca să îți atingi obiectivele de sănătate

Indiferent dacă întâmpini dificultăți în abordarea poftelor, găsirea motivației de a ține pasul cu rutina ta de fitness sau de a te inspira să fii mai creativă în bucătărie, un expert în sănătate te poate ajuta să stabilești structura de care ai nevoie pentru a face progrese în atingerea obiectivelor. Interacțiunile regulate cu acesta te vor ajuta să te simți responsabilă pentru deciziile pe care le iei intr-un mod motivant si încurajător.

3. Ești în căutare de un program personalizat, ușor de folosit, care să îți aducă rezultatele dorite

Dacă te simți copleșită de toate informațiile la care ai acces pe internet sau în cărți și nu ești sigură de unde să începi călătoria ta către un stil de viață sănătos, un health coach este cu siguranță cea mai bună decizie pentru tine. Acesta te îndrumă să urmezi un plan personalizat care să se potrivească cu ritmul tău și să ai parte de o adevărată abordare transformațională a sănătății și vitalității. Toate acestea te vor ajuta nu numai să îți atingi greutatea ideală, dar și să adopți noi obiceiuri sănătoase și să trăiești stilul de viață mult visat.

Sorina Fredholm
Health Coach si Instructor de Yoga, Co-fondator Monday (healthy living app).
O poți găsi pe Facebook și Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet