Viviana Sposub dezvăluie că Andreea Bălan, fosta soție a lui George Burcea, a dat-o în judecată

Viviana Sposub a dezvăluit motivul pentru care Andreea Bălan, fosta soție a lui George Burcea, a dat-o în judecată.

Viviana Sposub dezvăluie că Andreea Bălan, fosta soție a lui George Burcea, a dat-o în judecată

Viviana Sposub a dezvăluit că fosta soție a lui George Burcea, Andreea Bălan, a dat-o în judecată. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a decis să publice un mesaj și să pună capăt zvonurilor apărute în presă.

În urmă cu câteva zile, unele publicații de mondenități susțineau că Viviana Sposub ar fi fost dată în judecată de către Andreea Bălan, după ce cântăreața s-ar fi arătat deranjată de o serie de imagini cu cele două fetițe ale ei, Ella și Clara, postate de Viviana pe Instagram. Ulterior, Viviana a șters postările respective.

Într-o serie de Instastories, Viviana Sposub relatează, din punctul ei de vedere, această situație despre care se vorbește în presă. „De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care trece printr-un divorț, având cu fosta parteneră 2 copii. Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020. Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 august 2020, ulterior începând o relație. Totul clar până aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soț? Perfect! Mergem mai departe! Având în vedere faptul că noi doi am început relația în cadrul unui reality-show, eu nu am știut cum va decurge viața de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate. Am înțeles la scurt timp după venirea din Fermă că pentru partenerul meu, copiii sunt cea mai mare prioritate.”

Vedeta a mărturisit că George Burcea este implicat în creșterea celor două fiice și a dezvăluit când anume le-a cunoscut ea pe acestea. „În fiecare weekend (mai exact, de vineri până duminică), cu foarte puține excepții, partenerul meu a petrecut timp cu cei doi copii în casa fostei soții. Lucrul acesta a fost stabilit și înțeles de ambele părți, totul spre binele copiilor. Eu am cunoscut fetițele în data de 24 aprilie 2021, ele cunoscându-l deja pe partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi.

În data de 10 iulie, mama fetițelor a decis că ele pot petrece cele 3 zile pe săptămână alături de tată, în afara locuinței acesteia. Astfel că cele două fete au început să vină atât la locuința tatălui, cât și în locuința mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii.

Repet, până la 10 iulie, tatăl a fost prezent weekend de weekend la locuința fetițelor, cu foarte mici excepții (vorbesc aici de toată perioada de când noi doi formăm un cuplu, nu fac afirmații despre perioada în care eu nu existam în viața lui).”

Viviana Sposub a povestit că Andreea Bălan a pus o condiție care le vizează pe cele două fetițe ale ei. „Orgoliul de femeie este mare, iar singura doleanță a fost să nu se posteze poze în 4 cu noua „prezență feminină” din viața fetițelor. Dorință care a fost înțeleasă și respectată, tocmai pentru bunul mers al lucrurilor. Deși sunt mici, fetițele înțeleg că mami și tati s-au despărțit și că fiecare are alt partener. Ele se bucură de iubire din două părți, ceea ce este absolut minunat. O mamă își poate lăsa puii pe mâna altcuiva doar atunci când are deplină încredere. Iar atunci când vorbim de 3 zile consecutive, această idee este și mai mult susținută. Voi nu aveți de unde să știți toate detaliile pentru că vi se prezintă întotdeauna doar o parte a poveștii. Și e drept, eu nu am vorbit niciodată până acum. Tocmai, pentru că am vrut ca lucrurile să decurgă frumos, fără supărări, și poate că aici am greșit.”

Vedeta a adăugat că George Burcea nu ar fi fost lăsat să fie prezent la aniversarea fiicei lui. „Eu îmi fac programul în funcție de venirea fetelor la noi. Ele fac parte din viața mea! Pentru că ele fac parte din tot ce înseamnă partenerul meu! (…) fata cea mare si-a dorit în mod special sa faca o mini petrecere inainte de ziua ei la mine acasa împreună cu noi doi, ceea ce s-a si intamplat, dar voi nu aveți de unde sa stiti asta! Voi primiti doar informatia că tatăl nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la care prezența tatălui era total interzisă, indiferent de insistențele acestuia și de insistența copilului).”

De asemenea, ea a spus că a fost sunată de către avocata Andreei Bălan, care i-a spus că este dată în judecată pentru că se folosește de imaginea copiilor. „La ultima vizită a fetițelor, partenerul meu a făcut niște stories cu acestea, etichetându-mă și pe mine. Le-am repostat cu mult drag, acolo apărând doar fetițele jucându-se (doleanța expusă mai sus fiind respectată: să nu apărem toți 4 în poze). Dar cum ziceam, orgoliul de femeie e mare! La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt dată în judecată pentru că „mă folosesc de imaginea copiilor.” Cred că citind toată istorisirea, puteți înțelege dezamăgirea pe care am simțit-o.”

În încheiere, Viviana Sposub a precizat că fetițele Andreei Bălan sunt deja expuse în mediul online și este de părere că ea nu se folosește de imaginea lor. „Luând în considerare faptul că fetițele sunt expuse extrem de mult, iau parte la emisiuni, clipuri video, campanii online, apar pe reviste, una dintre ele având chiar pagină personală de Instagram, ele au ajuns să fie considerate persoane publice pentru că mama le-a croit acest drum. Fetița cea mare chiar mi-a spus de multe ori că vrea să ajungă cântăreață. Deci aceste lucruri o vor putea ajuta dacă ea chiar va decide în viitor că asta vrea să facă.

Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed. Iar sute de poze/filmări sunt deja pe internet oferite publicului larg. Mă întreb, oare toți oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu.”

Citește și:
Vlad Gherman, despre viața după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Se întâmplă lucruri bune'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people