Viviana Sposub a avut o ieșire nervoasă la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana Sposub a avut o ieșire nervoasă la filmările Bravo, ai stil! Celebrities. Chiar ea a discutat momentul care nu a fost încă difuzat pe post.

Viviana Sposub a avut o ieșire nervoasă la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Viviana Sposub a avut o ieșire cauzată de nervozitate în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar momentul încă nu a fost difuzat în emisiunea găzduită de Kanal D în care o serie de vedete se luptă în ținute și intrigi în fața unui juriu compus din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și fotograful de modă Tibi Clenci.

Concurenta a povestit ea însăși că a avut reacții exagerate la filmarea celor mai recente ediții ale competiției și a dat mai multe detalii privind evoluția ei în emisiune. Viviana Sposub a avut de răspuns în trecut mai multor comentarii malițioase privind ținutele pe care le abordează, venite din partea altor concurente sau chiar a membrilor juriului.

„În ultimele ediții pe care le-am filmat, mi-am ieșit puțin din pepeni”, a povestit Sposub, care a declarat și că participarea la emisiunea-fenomen a transformat-o. „Sunt mult mai puternică. Am făcut față cu brio momentelor tensionate. M-am enervat o dată foarte tare, dar încă nu s-a difuzat pe post”.

Viviana Sposub a avut recent câteva intervenții în spațiul public, ca răspuns la afirmațiile conținând instigare la violență împotriva femeilor ale partenerului său de viață, George Burcea, dar a și lansat comentarii ce o aveau în centru pe fosta soție a acestuia, cântăreața Andreea Bălan.

Viviana Sposub este una dintre cele mai populare concurente ale show-ului de la Kanal D, dar a povestit că este atât de implicată în concurs încât abia dacă mai are timp să aibă grijă de ea… și chiar de propria alimentație. „Înainte mâncam foarte mult și sper să mănânc foarte mult din nou când se va termina emisiunea. Mâncăm doar salată goală cu praz și puțină brânză”, a mai declarat Viviana Sposub.

Citește și:
Actorul Gaspard Ulliel a murit la vârsta de 37 de ani în urma unui accident la schi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people