Raluca Bădulescu răspunde perfect celor care îi critică stilul vestimentar

Raluca Bădulescu răspunde, într-un nou interviu, celor care îi critică stilul vestimentar extravagant, dominat de peruci, machiaj abundent și unghii lungi.

Raluca Bădulescu răspunde, într-o serie de declarații acordate publicației Cancan, celor care îi critică mereu stilul vestimentar excesiv, dar care îi este atât de propriu și care o reprezintă atât de bine. Vedeta în vârstă de 46 de ani este cunoscută pentru alegerile sale de cele mai multe ori stridente, dar în perfect acord cu personalitatea ei. Bădulescu este în prezent parte din juriul emisiunii-concurs Bravo, ai stil!, găzduită de Kanal D, iar experiența și dragostea ei pentru modă sunt vizibile cu fiecare apariție publică și cu fiecare comentariu, aceasta reușind să fie mereu echilibrată în raport cu concurentele.

Așadar, Raluca Bădulescu răspunde acuzațiilor legate de stilul său excentric, care încorporează tot felul de influențe, dar care conține deseori referințe la propunerile unor designeri precum Versace sau Cavalli și la estetica pe care aceștia au conturat-o în anii 1990. „Acesta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța?”, a spus vedeta.

Estetica vedetei pare să fie considerată șocantă de urmăritorii ei, așa încât Raluca Bădulescu răspunde criticilor lor și le amintește că a fost dintotdeauna consecventă cu stilul său vestimentar, devenit în ani o adevărată marcă personală ce o face inconfundabilă. „Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani. Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene, unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în România, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc.”

Totodată, vedeta ține să sublinieze că pasiunea ei pentru haine și modă este parte din cine este ea ca om. Raluca Bădulescu răspunde celor care îi reproșează lipsa de naturalețe, avertizându-i că nu își va schimba niciodată estetica. „Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling. Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine. Asta sunt eu, nu are cum să vină să-mi spună cineva să fiu altfel decât sunt eu cea adevărată.”

„Persoanelor din mediul online care mai pun presiune de multe ori și întreabă de ce nu vreau să arăt eu natural și vreau să arăt așa le spun: ‘Pentru că nu am cum să mă prefac!’ Dacă eu aș arăta altfel decât arăt acum, ar însemna să mă prefac, lucru pe care nu l-am făcut niciodată și nu am să-l fac vreodată!”

Citește și:
Mădălina Ghenea și fiica ei, Charlotte, momente adorabile la plajă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people