Vesti proaste pentru fanii serialului “Game of Thrones”

In timpul Television Critics Association’s Summer Press Tour presedintele de programe HBO, Casey Bloys, a fost intrebat de viitorul popularului serial, anuntand ca “Game of Thrones” se va termina dupa cel de-al optulea sezon.

Vesti proaste pentru fanii serialului “Game of Thrones”

Cred ca producatorii au un plan exact despre cate sezoane vor sa faca', a declarat Bloys. Daca i-as putea determina sa faca mai multe sezoane, eu as alege 10, insa vrem ca decizia sa le apartina si sa faca cea mai buna versiune a acestui serial. In acest moment, stim ca serialul va avea numai opt sezoane'.

Sezonul 7 va avea premiera in vara lui 2017 si va avea numai 7 episoade. Producatorii seriei au declarat anterior ca serialul va avea in total 75 de episoade, ceea ce inseamna ca, cel mai probabil, sezonul 8 va avea 8 episoade.

Am discutat despre asta', a declarat Bloys cu privire la numarul episoadelor. Nu ma opun acestui aspect, dar trebuie sa aiba sens din punct de vedere creativ si nu stiu cum vor proceda atunci cand va incepe productia. Nu exista planuri concrete in acest moment'.

Foto: PR

Citeste si:
Cum arata actorii din Game of Thrones – serial vs. realitate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people