Susținătorul neașteptat al Prințesei Charlene în cea mai dificilă perioadă din viața ei

Pe fondul adâncirii misterului privind starea de sănătate a Prințesei Charlene de Monaco, tabloidele susțin că aceasta primește sprijin de la un miliardar rus.

Susținătorul neașteptat al Prințesei Charlene în cea mai dificilă perioadă din viața ei

Potrivit Daily Mail, Prințesa Charlene de Monaco ar fi în permanentă legătură cu fostul partener al supermodelului Naomi Campbell, miliardarul Vladislav Doronin.

Prințesa de 43 de ani trece în continuare, se pare, printr-o perioadă dificilă, după ce a fost internată săptămâna trecută într-un centru de tratament, la foarte scurt timp de la mult așteptata sa întoarcere la Monte Carlo.

Soțul ei, Prințul Albert, a declarat pentru revista People că soția sa, care a părut tot mai slăbită în ultima vreme, și nu a putut mânca, nici dormi, a recunoscut că are nevoie de ajutor.

Albert, care la începutul acestui an a continuat să susțină că soția sa suferea exclusiv din cauza unei infecții a sinusurilor, nu a dezvăluit detalii despre boala ei, dar a exclus cancerul și Covid.

Albert a declarat că reîntâlnirea lui Charlene cu familia după șase luni de stat în Africa de Sud a decurs bine în primele ore, dar că apropiații și-au dat foarte repede seama că aceasta nu este OK. El a făcut aluzie la o posibilă cadere psihică, spunând că Charlene „a fost copleșită și nu a putut face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie” și suferă de „epuizare, atât emoțională, cât și fizică”.

Prințul a insistat să infirme bănuielile potrivit cărora o ruptură în relația lor, cauzată de infidelitățile sale, ar fi cauza tuturor problemelor lui Charlene. „Probabil că voi spune asta de mai multe ori, dar asta nu are nimic de-a face cu relația noastră. Vreau să fie foarte clar. Ce are ea nu ține de probleme din relația noastră, de relația dintre un soț și soția lui. Este de altă natură.” El a adăugat că starea ei actuală este rezultatul „mai multor factori care sunt privați.”

În acest context, este cu atât mai bizară menționarea lui Doronin, în vârstă de 59 de ani, ca apropiat al prințesei.

O sursă a tabloidului The Sun a declarat: „Toată saga este foarte complexă și confuză, dar Charlene și Vlad au ținut legătura și au petrecut timp împreună. El pare să-i fi oferit cu siguranță sprijin în ultima vreme, pe fondul problemelor ei în căsnicie. Se cunosc de ceva vreme, iar Vlad a fost la nunta ei când era cu Naomi.”

Citește și:

Naomi Campbell, dezvăluiri despre momentul în care a devenit mamă pentru prima dată

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people