Naomi Campbell este dată în judecată de fostul ei iubit, Vladislav Doronin

Omul de afaceri Vladislav Doronin a dat-o în judecată pe fosta lui iubită, Naomi Campbell, pentru mai multe sume de bani pe care acesta i le-a împrumutat.

Naomi Campbell este dată în judecată de fostul ei iubit, Vladislav Doronin

Naomi Campbell este dată în judecată de fostul ei partener, omul de afaceri Vladislav Doronin, după ce acesta i-ar fi împrumutat modelului sume impresionante de bani.

Potrivit documentelor obținute de TMZ, Vladislav Doronin, care a avut o relație cu Naomi Campbell timp de cinci ani, susține că modelul refuză să îi dea înapoi banii pe care i-a împrumutat. Nu se știe încă suma de bani, dar se vorbește și despre faptul că Naomi nu i-a returnat lui Vladislav o serie de bunuri personale în valoare de 3 milioane de dolari.

Vladislav Doronin este un miliardar cunoscut, care și-a câștigat averea ca dezvoltator imobiliar internațional. El este proprietarul și președintele Aman Resorts, un grup hotelier de lux care se extinde în 20 de țări. Vladislav mai este și fondatorul Capital Group, o companie de dezvoltare imobiliară și CEO-ul OKO Group.

Naomi Campbell și Vladislav Doronin au început să se întâlnească în 2008 și au format un cuplu timp de cinci ani. În timpul relației lor, cei doi ar fi fost văzuți des călătorind cu yacht-ul și mergând la casa privată pe care omul de afaceri o are pe Insula Cleopatra, Turcia. Cu toate că au trecut șapte ani de la despărțire, Vladislav continuă cu afirmațiile sale la adresa fostei partenere.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În trecut, Naomi Campbell a avut o relație cu basistul trupei U2, Adam Clayton, din 1993 până în 1994. Ea a avut o relație și cu omul de afaceri italian Flavio Briatore, din 1998 până în 2003. În 2018 se vorbea că Naomi ar avea o relație cu rapper-ul Skepta, după ce au pozat împreună pentru coperta și editorialul revistei GQ, ediția britanică. La începutul anului 2019, Naomi a avut o relație de scurtă durată cu artistul Liam Payne.

Omul de afaceri Vladislav Doronin are o relație din 2015 cu modelul Kristina Romanova.

Citește și:
Pamela Anderson are o nouă relație, la numai câteva luni de la divorț

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video